top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Classificats pel Playoff


El Sènior A masculí va guanyar a camp del Vedruna el derbi de Copa Catalunya per un contundent 50 a 79 en la jornada 24 de Copa Catalunya. Amb aquesta victòria, l'equip de Carles Rofes es classifica matemàticament pel Playoff d'ascens a lliga EBA, a falta de dues jornades per disputar-se. Ara per ara, els blaus tenen garantida la seva presència als quarts de final, però els queden dos partits de lliga per determinar en quina posició quedaran a la classificació i, per tant, si tindran camp a favor o no en la primera eliminatòria. El primer pas, serà el gran partit d'aquest cap de setmana amb els actuals co-líders del grup, el CB Lliçà d'Amunt. Felicitar a tot l'equip per l'excel·lent fita aconseguida fins ara, gens fàcil degut a l'alt nivell del grup i encara més meritori si fem la vista enrere i recordem que aquest equip la temporada passada es trobava a Primera Catalana.

Les jugadores del Sènior A femení també van viure un cap de setmana de celebracions, ni més ni menys que la permanència a Primera Catalana a falta de 3 jornades per jugar-se. L'equip dirigit per Gerard Sanchez va guanyar al Sant Gervasi per un clar 68 a 42. Les blaves, tot i saber la bona notícia abans de jugar el partit (degut a la derrota del SESE dissabte a camp del Joventut de Badalona), van sortir diumenge amb la voluntat de certificar-ho a pista i així ho van fer. Tot i les baixes, l'equip va fer un partit seriós i, a més, van debutar l'Andrea Muñoz i la Carlota Ferrer, jugadores del Cadet blau femení.

El Sènior B femení va superar a domicili a l'UE Horta per 28 a 62. Les blaves, després d'uns últims partits grisos, que s'havien convertit en derrotes, van realitzar un bon partit a nivell col·lectiu i amb força ritme. Molt contents per la cara mostrada i amb ganes de seguir per aquest camí. Per l'altra banda, els jugadors del Sènior B masculí van caure derrotats a camp del CB Arbúcies per 71 a 58. Tot i la derrota, els blaus certifiquen que no poden baixar directes, però hauran de disputar el Play Out de permanència a Primera Catalana.

El Júnior blau masculí va realitzar un gran partit a casa i va aconseguir una important victòria per 80 a 50 davant el CB Escolapies Figueres. Molt bon partit de tots els jugadors, intensos en defensa i molt encertats en atac. Amb aquesta victòria, l'equip es col·loca a un partit de poder certificar la permanència a Interterritorial. Per la seva banda, els companys del Júnior blanc masculí no van tenir una bona tarda al camp de l'UE Gaudí, on van caure derrotats per 70 a 57. Després d'una setmana insuficient a nivell d'entrenaments, els blaus van realitzar un mal partit en línies generals. Aprendre dels fets i que serveixi per créixer i aixecar-nos més forts.

Les noies del Júnior femení van perdre a casa davant el CE Diagonal Mar per 54 a 60. Partiti difícil contra les terceres classificades, però imatge bona de les blaves que no van baixar els braços i van treballar fins l'últim moment. Agrair la gran ajuda de l'Ànnia Branchadell, del Cadet blau femení.

El Cadet blau femení va realitzar un bon partit a casa amb el CB Morell, sobretot a la primera part, amb un gran joc i activitat. Les companyes del Cadet blanc femení van jugar, també a casa, amb el Santa Caterina de Siena. Va ser un partit molt positiu, on van estar totes connectades i jugant bé. Els entrenador van acabar molt contents de la feina feta.

El Mini blau femení va jugar també amb el Santa Caterina de Siena, un partit on les 12 jugadores van ser protagonistes, fent coses molt xules, però va faltar encert de cara a cistella. Per la seva banda, el Mini blanc masculí va jugar a Lluïsos el derbi del barri amb el CB Pedagogium un molt bon partit col·lectiu, sobretot a la segona part, on el joc va fluir per si sol. Molt bona feina!

A més, els més petits/es del club, els jugadors/es de l'Escola de Bàsquet, van jugar la trobada corresponent a l'Escobol amb els Maristes Sants Les Corts. Seguim aprenent i, sobretot, gaudint del bàsquet i dels companys/es.


57 visualizaciones0 comentarios
bottom of page