top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Activitats 75è aniversari

Actualizado: 19 oct 2022

Benvolgudes i benvolguts,


Com bé sabeu, a causa de la pandèmia de la COVID-19 i el confinament establert estem vivint una situació difícil, complexa i certament preocupant.


La Comissió Organitzadora del75è Aniversari de la Secció de Bàsquet dels Lluïsos de Gràcia, us vol fer arribar el missatge següent:


Primerament desitgem que vosaltres i les vostres famílies estigueu bé, confiem que estigueu passant la situació el millor possible i esperem que no hagueu tingut ensurts importants.


Malgrat els projectes i la gran il·lusió de la Comissió per fer realitat el programa d’activitats, del nostre 75è aniversari (1945-2020), que anàvem preparant -algunes amb data ja establerta- no ha quedat més remei que ajornar-ho tot: clínics, torneigs d’històrics, partits de veterans i veteranes, concursos de dibuix i de fotografia, trobades diverses... i altres actes socials que malauradament no s’han pogut fer, almenys les activitats previstes per abans de l’estiu.


Mantenim el desig i la voluntat de fer-les tan bon punt la normalitat de la convivència ho faci possible i pensem, amb determinació i esperança, programar tot el que sigui possible a partir del moment pertinent.


Esperem el curs dels esdeveniments i de moment molta força, ànims i salut, BLAUS!


Us anirem informant.


La Comissió dels 75 anys.

77 visualizaciones0 comentarios
bottom of page