top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

8M

Aquest passat diumenge va ser el dia de la dona (8M). Alguns equips, durant el seus partits, van realitzar alguns gestos de recolzament i suport. Així doncs, el Cadet B femení van jugar totes amb els mitjons liles. A més, es van sumar a la campanya #ThoEstasPerdent.


El Júnior femení va jugar el seu partit amb les samarretes a l'inrevés, sota la consigna "Dóna-li la volta" que va ser el missatge de la setmana i també va ser present al pla de partit.A més, la jugadora del Sènior A femení Berta Villaró, juntament amb les jugadores del Premini femení Neus Morris i Emma Morris, van participar a la campanya #OJuguemTotesOPunxem de Xala!.Des del club, durant la setmana vam tenyir de lila les publicacions, en mostra de recolzament i participació activa en la reivindicació; també el nostre escut!

Jo et miro i em sento orgullosa de tu! Després de tantes batalles lluitades, algunes perdudes i altres vençudes, crec que ets una guerrera. Et trobes aquí, dempeus i amb molta fe, ningú t'esfondra perquè l'univers et sustenta, amiga guerrera! FELIÇ SETMANA DE LA DONA!
AVUI, ARA I SEMPRE AMB VOSALTRES! #totessomdones


34 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page