top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

El Nord és blau


El Sènior A masculí va aconseguir una gran victòria aquest cap de setmana després de superar a domicili al CB Roser per 55 a 59. L'equip barceloní era líder en solitari del grup i portava una ratxa de deu victòries consecutives. Els blaus, però, que ja havien aconseguit superar-los al partit d'anada, ho van tornar a aconseguir a l'estació del Nord en un partit d'allò més igualat. Un inspirat Oriol Pla, amb 8 punts consecutius al primer quart, mantenia als Lluïsos dins del partit. El segon quart, però, va ser de clar domini vermell, i amb un gran encert des de la línia de 6'75 (5 triples en aquest quart, entre ells el cinquè del partit de Raúl Verano), posava una petita distància al marcador a la mitja part (35-27). A la represa, els blaus van reaccionar i a base de sòlides defenses igualaven de nou el partit (46-45). A l'últim quart, l'ofici dels de Gràcia tornava a deixar 'secs' en atac als jugadors del Roser. Amb un final agònic, i gràcies a l'encert des de la línia de personal, els blaus sumaven la victòria, que els permet situar-se al capdavant de la classificació.

Paral·lelament, arribaven també molt bones notícies des de Sant Cugat, on el Sènior A femení aconseguia superar per la mínima a l'UESC (50 a 51). L'equip dirigit per Gerard Sanchez va començar molt fort, aconseguint un parcial al primer quart molt important (10-24). Tot i això, el partit se'ls hi faria molt llarg a les blaves ja que amb un segon quart força dolent, on només van aconseguir anotar 5 punts, veien com les locals retallaven distàncies al marcador (22-29). A la represa, màxima igualtat al tercer quart, on va destacar l'encert des de la línia de tres punts, anotant-ne 4 de manera consecutiva. Al darrer quart, l'avantatge de 8 punts va resultar suficient per emportar-se el partit, tot i que les de Gràcia tornar a realitzar un mal quart a nivell ofensiu, aconseguint anotar només 5 punts. Amb aquesta victòria, el Sènior A femení es distancia a dues victòries del SESE, primer equip que en posicions de fases de permanència.

Però malauradament no tot van ser bones notícies aquest cap de setmana. Els segons equips de la casa no van tenir una bona jornada. El Sènior B masculí va perdre de forma clara al camp del CE Palamós per 75 a 39. Un molt mal inici va condemnar a l'equip entrenat per Jonathan Vicente, en un partit en què en línies generals vam ser inferiors. Cal aixecar-se ràpid i treballar de valent per preparar el partit d'aquest setmana amb el Lima Horta, que resultarà crucial. Les noies del Sènior B femení també van veure's clarament superades a la pista del CE Diagonal Mar per 77 a 46. Tot i l'àmplia diferència al marcador, el partit va tenir dues clares. A la primera part l'equip dirigit per Roger Aznar va realitzar un molt bon bàsquet, que va permetre a les blaves competir de tu a tu a les primeres classificades. A la segona, l'equip va estar perdut, sense ganes ni energia i les locals les van atropellar.

El Sots 21 masculí va realitzar un molt bon partit a casa davant el CB Granollers, a qui va guanyar per 87 a 60. Tot i començar una mica dormits, a partir del segon quart va ser un monòleg dels blaus que, gràcies a defenses molt intenses van poder robar moltes pilotes i castigar al rival a base de contraatacs. En l'aspecte ofensiu es va veure una millora a l'hora de compartir la pilota, el que va permetre generar tirs alliberats.

El Júnior blau masculí va perdre a camp del CEB Girona per 80 a 70. L'equip, en aquesta ocasió dirigit per Estanislau XX, va realitzar un molt treballat, amb una actitud exemplar, assumint el repte de jugar contra els primers. El partit va estar igualat fins al final, moment en què els locals van fer un parcial definitiu. Els companys del Júnior blanc masculí van aconseguir una important victòria a la pista del Joventut Les Corts per 45 a 50. Tot i ser un partit amb moltes imprecisions i nervis per part dels dos equips, que es va traduir amb poca fluïdesa i encert, cal destacar l'actitud dels blaus, que no van parar fins al final per aconseguir superar als tercers classificats. Amb aquesta victòria, l'equip d'Edu Garcia es consolida a la segona posició de la classificació.

Les noies del Júnior femení van perdre a casa davant el Sagrat Cor Diputació per un ajustat 36 a 39. Tot i començar el partit per sota, les jugadores entrenades per Guillem Lloberas van capgirar el marcador, fins al punt de situar-se més de 10 punts per sobre. Malgrat això, i per primer cop a la temporada, les blaves van veure com bàsquet a bàsquet les visitants els hi anaven menjant la moral al mateix temps que retallaven la distància, fins al punt de veure com el partit se'ls hi escapava per tan sols tres punts de diferència. Agrair l'ajuda a l'Anna, la Sara i l'Andrea, jugadores del cadet blau femení.

Just abans del júnior, les noies del Cadet blau femení van jugar davant el BFM Viladecans, un partit on les blaves van estar tota l'estona compartint molt bé la pilota i posant en pràctica els conceptes treballats durant la setmana. Les companyes del Cadet blanc femení van jugar també a Lluïsos, tot i que en franja de matí, amb el Manyanet Sant Andreu. El partit va ser molt lluitat i igualat, on les blaves van realitzar bones defenses i van moure bé la pilota en atac. Agrair l'ajuda de l'Abril Larscorz, jugadora de l'infantil femení. Pel que fa als nois, el Cadet blau masculí va jugar amb el CB Prat. Fins a la segona part l'equip d'Arnau Mascaró i Alejandro Vallina no va pujar la intensitat defensiva, el que va permetre veure coses xules. Llàstima del poc encert des del tir lliure.

L'infantil femení va jugar a la pista del Ploms Salle Reus un partit on, exceptuant els dos últims quarts, van estat a un gran nivell. Els entrenador segueixen molt contents amb la dinàmica i l'evolució de l'equip, ja que les coses que es treballen durant les setmanes estan donant resultats.

El Mini blau masculí va realitzar un partit fluix a la pista del Bàsquet Sant Gervasi, on la conclusió va ser clara: cal treballar més i millor als entrenaments i tenir més ambició i exigència. Els companys del Mini blanc masculí van jugar al camp del Basquet Neus. Tot i començar una mica despistats, a mesura que va avançar el partit l'equip va anar millorant, fins a realitzar un final molt bo. Els entrenadors estan molt contents de l’evolució que està fent l’equip!

El Premini mixt va jugar a casa amb el JMJBasquet. Tot i que va costar que els nens i nenes entressin al partit, els quarts que ho van fer van realitzar un bon bàsquet, davant un equip que ha millorat molt respecte el primer partit.


62 visualizaciones0 comentarios
bottom of page