• Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Nadal de bàsquet


Aquestes festes de Nadal, a més d'organitzar el nostre Primer Torneig Nadal de Minibàsquet 4 x 4, alguns dels nostres equips van participar en diferents tornejos.

TROFEU MOLINET

El mini masculí va participar a la 55ena edició del prestigiós Trofeu Molinet. Es tracta del tradicional torneig de Minibàsquet organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) durant les festes nadalenques, i que es caracteritza per ser el més antic del país i únic a Europa.

Per nosaltres, va ser una experiència molt enriquidora, ja que vam gaudir de bàsquet d'alt nivell i vam competir contra equips molt bons. Estem molt contents pel paper ofert i l'aprenentatge adquirit i, sobretot, perquè els jugadors s'ho van passar d'allò més bé. Tot, gràcies a un gran ambient de bàsquet.

Podeu mirar el resum del trofeu fet per Betevé aquí!

TORNEIG SUBWAY SAFA CLAROR

L'Infantil blau masculí i el PreInfnatil femení van participar el 28 i 29 de desembre a la 24ena edició del Torneig Subway de Bàsquet Infantil Safa Claror. A més de disputar quatre partits cada equip, vam participar també a cinc concursos organitzats en què les famílies també participaven. Un gran moment per gaudir plegats, jugadors i famílies, del bàsquet! I a més, vam sortir campions en dos: el Two ball (l'Arnau i el seu pare, en Jordi, de l'infantil blau) i el FREE throw challenge.

En total, dues jornades de molt bàsquet però també de convivència amb altres equips del barri com l'UE Claret, l'UE Gaudí i l'IPSI; a més del Sese, l'UE Sant Cugat i el Basket Almeda.

TORNEIG DELS INNOCENTS

El Premini masculí va participar el 28 de desembre al Torneig dels Innocents, organitzat pel Club Bàsquet Santfeliuenc. Una gran oportunitat pels petits de la casa de posar en pràctica tot el que han après aquest primer trimestre als entrenaments, i per preparar-se per a la competició, ja que a partir d'aquest mes de gener començaran a disputar partits cada cap de setmana.

#totssomblaus


92 vistas