• Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Primer Torneig de Nadal de Minibàsquet 4 x 4


Enguany hem estrenat el Torneig de Nadal de Minibàsquet! Es tracta d'un torneig en format de 4 x 4 en què l'objectiu principal és que els clubs i escoles del barri gaudim plegats del bàsquet durant les festes de Nadal, passant una estona divertida on tothom pugui tenir el seu moment de protagonisme. I tot això, independentment del resultat, ja que el marcador no va estar encès en cap moment ni es va fer cap mena de classificació.

A més, el nostre propòsit és obrir la secció de bàsquet dels Lluïsos de Gràcia a les escoles del barri, i així donar‐nos a conèixer. En aquesta primera edició els convidats van ser: Escola Turó del Cargol, Escola Pau Casals i Escola Lurdes, a més dels nostres jugadors i jugadores minis. El torneig es va celebrar el dissabte 23 de desembre al matí, i es van disputar un total de 24 partits.

Els nens i nenes s'ho van passar d'allò més bé en un gran ambient de bàsquet! Esperem que sigui la primera de moltes edicions!

#totssomblaus


61 vistas