• Bàsquet Lluïsos de Gràcia

12 Hores


Aquest passat dissabte 15 de juny vam celebrar la 25ena edició de les 12 Hores, la nostra festa de final de temporada. Els jugadors i jugadores des de l'Escola de Bàsquet fins a Cadet de segon any van poder gaudir de 12 hores ininterrumpides de bàsquet, en un gran ambient tenyit de blau!

Com cada any el format de les 12 hores constava de diferents partits amb equips d'edats barrejades, organitzats segions cisetlla gran o petita.

També vam realitzar el tradicional concurs de tir: el Two Ball.

I els nostres equips Acidh també van tenir el seu protagonisme, juntament amb alguns integrants dels equips sèniors masculins i femenins.

I enguany, i com ja vam fer en la passada edició, també hi van participar les famílies. L'equip Oques Blaves Grases va ser el guanyador!

En acabat, torn de cloenda per part de la Junta de bàsquet. Es va entregar l'insignia al Rafa Roman, com a ex president de la secció durant 5 anys. Es va galardonar al Guillem Lloberas per la seva trajectòria com a jugador al club. I es va fer un reconeixement a l'Oriol Pla -jugador durant 10 anys del Sènior A masculí- per la seva gran trajectòria i l'enorma incidència al club, sent un dels millors jugadors que han passat per la casa, i que ha decidit penjar les bambes a final de temporada.

Per últim, vam descobrir una lona en conmemoració als 75 anys d'història de la nostra secció de bàsquet. Els encarregats de descobrir-la van ser el marcelí Hosta, veterà exjugador de la casa, i el Nil Roca, el jugador més jove del club.

I tot això, com sempre, amb la inestimable col·laboració dels nostres entrenadors i entrenadores, que van estar organitzant, coordinant, pitant, dirigint... per tal que la XXV edició de les 12 hores fos, un cop més, un èxit!

#TOTSSOMBLAUS


81 vistas