top of page

Plataforma Bàsquet Gràcia

plataforma.jpg

És possible que en algun moment hagueu sentit i/o llegit que des de fa aproximadament un any, el club, juntament amb quatre entitats/clubs del barri forma part de la PLATAFORMA BÀSQUET GRÀCIA. Aquests som: Bàsquet ClaretBàsquet Lluïsos de GràciaClub Bàsquet CollClub Bàsquet Pedagogium i Vedruna Gràcia Bàsquet.

 

El que ens va animar a crear aquest Plataforma va ser veure que tots teníem necessitats similars tant a nivell esportiu com social així com posar de manifest les necessitats que són comunes a totes les entitats i les mancances d’equipaments esportius que hi ha a la Vila. Treballar conjuntament ens fa ser més forts davants les institucions doncs el volum de jugadors/es que movem dia a dia és considerable. Ens uneix que som entitats fortament arrelades a la Vila  i la pràctica i l’ensenyament del bàsquet des d’edat escolar i fins a sènior.

 

El passat 22 de gener de 2019, la Plataforma ha esdevingut Associació, fet que ens permetrà està legalment constituïts i millor organitzats. 

 

Des d’aquesta setmana i amb les eleccions municipals a la vista, hem iniciat una ronda de converses amb els representats dels diferents partits polítics de la Vila, per traslladar-los les nostres inquietuds i demandes. Esperem ser escoltats no només ara sinó també quan sapiguem el color polític que tindrem al barri. Si això no és així i els temes s’eternitzen no descartem comptar amb vosaltres per fer accions de visibilitat i fer-nos sentir encara més. Creiem que és molt important la implicació de tots/es per fer-los veure la gran massa social del bàsquet a la Vila.

Ens podeu seguir a través del Twitter @PLbasquetGracia / #plataformabasquetgracia o contactar-nos al mail plataformabasquetgracia@gmail.com

Som-hi!

bottom of page