top of page

Verdi subministraments, nou patrocinador

verdi-subministraments_0.png

Us volem anunciar una bona notícia que veurà la llum en breu després d’unes setmanes d’estar-hi negociant. Incorporem un nou patrocinador que a banda d’incloure publicitat a la nostra pista també col·laborarà d’una altra manera.

L’empresa VERDI SUBMINISTRAMENTS posarà per primera vegada el seu nom als quatre equips Sèniors de la secció. Això vol dir que en els calendaris de la Federació Catalana de Basquetbol, documents oficials i en d’altres usos on aquests 4 equips estiguin implicats, a partir d’ara el nom serà LLUÏSOS DE GRÀCIA_VERDI SUBMINISTRAMENTS.  Aquest patrocini ens ajudarà a sufragar algunes de les despeses que tenim durant l’any amb els 4 equips.

VERDI SUBMINISTRAMENTS és una empresa arrelada al barri de Gràcia des de fa més d'una dècada i es dedica a la distribució de material elèctric, fontaneria i climatització, tant a l'engròs com al detall.

Des de l’empresa ens traslladen aquest missatge que compartim amb tots vosaltres: “avui iniciem una nova aventura col·laborant amb una de les entitats més importants del barri i que porta el nom de Gràcia per tota Catalunya: la secció de bàsquet dels Lluïsos de Gràcia. I ho fem amb una gran il·lusió i esperant fer-ho durant molts anys. #fembarri #fembàsquet".

 

Des de la Junta de la secció creiem que hem de fomentar encara més el tema dels patrocinis i les publicitats perquè com a club anem creixent temporada rere temporada (en dues temporades tenim 4 equips més) fet que fa que les despeses també creixin i que no es puguin assumir només amb les quotes. A tall de resum:

  • 300 jugadors/es

  • 50 entrenadors/es

  • Lloguer de 3 pistes fora de Lluïsos (Salle Gràcia, Pau Casals, Pavelló Josep Comellas)

  • Despeses de llicències federatives i arbitratges

  • Ajuda en la formació dels nostres entrenadors/es

  • Material i reparacions

  • Organització de les 12hores

  • ...

 

Esperem que compartiu aquesta alegria amb nosaltres i seguirem treballant per aconseguir més patrocinadors i publicitats que ens ajudin a millorar i oferir un bàsquet de qualitat per a tothom.

 #TOTSSOMBLAUS

IMATGE VERDI SUBMINISTRAMENTS.jpeg
bottom of page