top of page

Beure sense plàstic

WhatsApp Image 2019-10-10 at 21.43.00 (1

Durant 21 dies es van recollir a Lluïsos de Gràcia dades del consum de plàstic a l’entitat. Només buidant les papereres de plàstic de Lluïsos es van sumar 83kg la majoria dels quals eren ampolles de plàstic. Un gran consum d’aquestes ampolles es dóna durant els dies d’entrenament de les seccions esportives de l’entitat i quan hi ha partits. Per aquest motiu el mes de maig de 2019 es va inaugurar la segona font d’aigua de l’entitat per tal de facilitar a les seccions beure aigua de l’aixeta i no haver de comprar ampolles. Ara l'entitar fa un pas més i facilita a totes les seccions esportives de la casa ampolles d’aigua per tal de que puguin reduir encara més l’ús del plàstic.

Cada any, només al nostre país, gastem 70 tones de plàstic d’un sol ús que són l’equivalent a 25.000.000 d’ampolles. Es calcula que llencem al mar 33.800 ampolles de plàstic per minut. I Barcelona té la segona posició com a ciutat del mediterrani amb més quilos de plàstic abandonat per quilòmetre quadrat.

Des dels Lluïsos de Gràcia ens unim al repte “Beure sense plàstic” per tal de contribuir a reduir dràsticament les quantitats de plàstic d’un sol ús que generem i llencem cada any. Per això, des de l'entitat, amb l'ajuda del Consell Català de l'esport, han preparat 300 cantimplores reutilitzables per repartir-les a tots els jugadors/es de la nostra secció de bàsquet. 

L’objectiu és que els nostres jugadors/es i entrenadors/es no facin servir ampolles de plàstic sinó la cantimplora. Ens ajudeu? Cuideu la vostra ampolla i ompliu-la a LAFONT de Dalt (davant la pista) o a LAFONT de Baix (davant del gimnàs).

 

Animem als nostres jugadors/es i les seves famílies a fer ús de l’ampolla, durant els entrenaments i els partits, i fer alguna fotografia amb l’ampolla i pujar-la a les xarxes socials utilitzant el hashtag: #LluïsosSensePlàstic i #BeureSensePlàstic

WhatsApp Image 2019-10-10 at 21.43.00.jp
bottom of page