top of page

Col·laboració amb Campus Gigantes

logo Gigantes.png

El temps passa volant i, en res, ja estarem a l'estiu de 2020. Abans però farem el tradicional Campus de Setmana Santa i també les tecnificacions del mes de juliol.

 

Ara però, us volem anunciar que hem iniciat una col.laboració amb la revista Gigantes del Bàsquet, per realitzar per primera vegada un campus d'estiu a Barcelona. La revista Gigantes és la revista més venuda a tot l'àmbit català i espanyol i per nosaltres és un honor que hagin comptat amb nosaltres i ser el primer club que arriba amb ells a aquest acord. Les dates del campus són del 6 al 10 de juliol, i aquest es realitzarà a les instal.lacions de Llars Mundet. A banda d'això tindrem clínics a la pista de Lluïsos i d'altres activitats que us anirem avançant a mesura que ho concretem.

 
Al campus també rebrem la visita de jugadors i entrenadors del bàsquet professional. Si esteu interessats entreu al aquí per a més informació; en el moment de fer la inscripició podreu gaudir d'un descompte utilitzant el Pin Code que hi trobareu. Compte que les places son limitades!


Per qualsevol dubte o consulta que pogueu tenir, contacteu amb basquet@lluisosdegracia.cat i us el resoldrem sense cap problema!


#totssomblaus #75anysblaus

bottom of page