top of page

Campanya contra el tabac

foto acte jugadors.jpg

El Departament de Salut, en col·laboració amb The Ricky Rubio Foundation, va presentar el passat dimarts 8/10 a la nostra pista dels Lluïsos de Gràcia la nova campanya contra el tabac destinada als joves i protagonitzada pel jugador de l’NBA, Ricky Rubio. Amb aquest acte, Salut va voler posar especial èmfasi en el col·lectiu de nois i noies d’entre 14 i 20 anys per evitar que comencin a fumar o fer que ho deixin al més aviat possible.

La campanya, sota el lema“Aguanta”, té a Ricky Rubio de protagonista, que s'enfronta a quatre proves com, per exemple, anar en un tricicle mini o encistellar en un cistella mòbil, amb l'objectiu de difondre el missatge següent: “Si Ricky aguanta en un tricicle tu pots aguantar sense fumar”. Els quatre reptes del jugador de l’NBA es poden veure al web aguanta.cat, on també hi ha consells per deixar de fumar. La campanya es distribuirà per diferents mitjans, però sobretot se centrarà en les xarxes socials, que són els canals més utilitzats pels joves. També s’enviaran pòsters a tots els instituts del país i als centres sanitaris.

L’acte de presentació de la campanya, celebrada als Lluïsos de Gràcia, la va conduir el periodista Jordi Basté, juntament amb la consellera de Salut Alba Verges. Per la seva part, Ricky Rubio va explicar que des d’un primer moment es va mostrar molt a favor de protagonitzar aquesta campanya contra el tabac i va subratllar la importància de conscienciar els joves perquè no fumin o deixin de fumar.

A més, dos dels nostres juagdors del club, el Mauro Ortiz i l'Anna Rius, van poder interactuar amb en Ricky Rubio, comentant que la pressió social és important, però que amb constància i no seguir certes modes s'aconsegueix. A més, Ricky va afegir la importància de trencar amb la imatge que 'fumar és guai'

Tot un luxe i una sort com a club haver pogut celebrar aquest acte a la nostra pista, i més per un tema tant important i sensible com és el tabac, sobretot quan afecta als joves d'avui en dia.

#AGUANTASENSEFUMAR #TOTSSOMBLAUS

Ricky jugadors.jpg
cartell.jpg
bottom of page