top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Victòria per seguir creient

El Sènior B masculí va aconseguir una gran victòria a la pista del Lima-Horta Bàsquet per 51 a 58 en un partit molt emocionant que es va acabar decidint a la pròrroga. El Pavelló de l'Escola Virolai presentava un ambient magnífic a les grades, on molts jugadors i jugadores del club es van mobilitzar per animar als jugadors del Sènior B. Tot un goig! El partit, lent i amb poc encert, fruit dels nervis d'ambdós equips, va estar igualat tota l'estona. A falta de sis segons pel final, Oscar Capel va transformar 2 tirs lliures vitals que acabarien portant el partit a la pròrroga. Al temps extra, un triple de Kiko Carrasco permetia als blaus colpejar primer. A continuació, set punts de Joan Salvà (inclòs un mate en contraatac) acabarien decantant el partit. Amb aquesta victòria, l'equip dirigit per Jonathan Vicente es situa a dues victòries i l'average de les posicions de descens directe, el que deixa molt encarrilat lluitar per la permanència a les fases de descens.

Les males noticies, però, arribaven hores abans al gran partit del Sènior B masculí. El primer equip masculí de la casa sortia derrotat del camp del CB Mollet per 74 a 65 en un partit treballat però sense premi, en que un triple dels locals a falta de dos minuts pel final acabava amb les possibilitats de victòria de l'equip de Carles Rofes. Les noies del Sènior A femení també queien derrotades a la pista del Joventut Badalona Femení per un ajustat 62 a 59. L'equip dirigit per Gerard Sanchez va jugar un molt bon partit davant les líders de la classificació, on van dominar en el marcador durant molts moments, però al final els petits detalls van marcar la diferència i van decantar el partit en favor de les locals.

El Sots 21 masculí va perdre el derbi del barri amb el Safa Claror per 58 a 62, en un partit on el desencert i la falta de mobilitat de pilota per trobar tirs alliberats va acabar passant factura a l'equip de Lluís Valero. Hores abans, també a Lluïsos, el Júnior blau masculí aconseguia guanyar al CB Sant Narcís per 73 a 51. Els jugadors d'Albert Roman van realitzar un molt bon partit, complet en atac i en defensa, que els va permetre dominar amb claredat en el marcador durant gairebé tot el partit. Les noies del Júnior femení van caure derrotades a Lluïsos davant el Sant Josep Obrer, líder invicte. Tot i perdre, les jugadores de Guillem Lloberas van realitzar un partit molt seriós, mantenint l'equilibri en el marcador durant molta estona, tot i que en certs moments els hi va faltar creure en les possibilitats reals d'emportar-se el partit.

El Cadet blau femení va jugar a camp del Bàsquet Cornellà un partit correcte, jugant força bé en atac tot i no tenir molt encert. En defensa, cal millorar alguns despistes que ens penalitzen. Felicitar a l’Aina i a la Clara, jugadores de l'Infantil femení, pel debut! Pel que fa als nois, el Cadet blau masculí va jugar amb el CB SAPS. A la primera part els jugadors entrenats per Arnau Mascaró van estar fluixos defensivament i intimidats en atac, però a la segona van pujar la intensitat defensiva i van ser verticals a cistella, el que va permetre competir el partit fins al final. Els companys del Cadet blanc masculí van jugar amb el Sagrat Cor Sarrià un partit molt igualat, on els blaus van mostrar importants millores a nivell individual.

L'infantil femení va jugar un molt bon partit a casa amb el Draft Gramenet. L'equip dirigit per Oscar Marquilles va jugar l'últim partit de la primera fase, on s'han vist grans avenços a nivell tècnic i tàctic, però sobretot les ganes de totes dins de pista i a banqueta.

El Mini blau masculí va jugar a Lluïsos amb el SESE. Tot i començar adormits, van ser capaços de despertar-se i tirar el partit endavant. Pel que fa als companys del Mini blanc masculí van jugar amb Bosco Rocafort, un partit de menys a més on a la segona part tots van sumar.

El Premini masculí va jugar a casa amb el Basquet BAM en un partit on es va veure una gran evolució respecte el partit d'anada, tant en ganes com en millora individual i col·lectiva. Pel que fa als companys i companyes del Premini mixt van jugar al sempre complicat camp del SESE.

A més, l'Escola de Bàsquet va tornar a gaudir d'un altre partit de l'Escobol, aquest cop amb els amics i veïns de l'UE Claret. Com sempre il·lusió, ganes, aprenentatge i companyerisme.