top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Un mal dia a Comellas

Aquest va ser un mal cap de setmana pels quatre equips sèniors de la casa, ja que cap d'ells va aconseguir guanyar, un fet que no havia ocorregut en tota la temporada.

El Sènior A femení va caure davant el CB Balaguer per 37 a 52, en un partit semblant al de la jornada anterior, en que les noies de Gerard Sanchez van realitzar una bona primera part però a la represa es van veure clarament superades, en especial al tercer quart, on el resultat de 2-16 va ser determinant. El Sènior A masculí jugava a continuació contra el CEB Girona, en el duel per la segona posició a la classificació. El partit, d'alta emoció i intensitat, es va acabar resolent a la pròrroga, forçada per un triple de Cesc Pla a falta de 20 segons pel final del darrer quart. Malauradament, l'equip de Carles Rofes no va poder endur-se la victòria, tot i posar-se per davant en el marcador als primers minuts de la pròrroga, i finalment va caure per 61 a 63. El Sènior B masculí, últim en jugar a Comellas la tarda de diumenge, es va veure clarament superat per l'UE Montgat. L'equip de Jonathan Vicente, va ser capaç de competir i lluitar pel partit durant el primer quart, però a partir d'aleshores la gran intensitat dels rivals va passar factura, sobretot al segon quart. Abans, pel matí, les noies del Sènior B femení van patir la segona derrota de la temporada, aquesta davant l'UE Barberà. Les jugadores dirigides per Roger Aznar van concedir cistelles massa fàcils i en atac els hi va costar molt generar perill.

No tot van ser males notícies el dia de diumenge. El Sots 21 masculí ens va donar una alegria al guanyar al camp del Bàsquet Círcol Catòlic de Badalona per 71 a 72 en un partit molt igualat que es va acabar decantant a favor nostre.

Dissabte a la tarda, els dos júniors masculins van sumar una victòria més al seu compte global. El Júnior blanc masculí va guanyar al JMJ Bàsquet per 73-56 en un partit molt intens i dur, i que va obligar als jugadors d'Edu Garcia a jugar amb paciència per tal d'atacar bé la defensa zonal plantejada per l'equip rival. El Júnior blau masculí va guanyar al CB Canet per 77 a 61 en un partit molt sòlid dels blaus, molt concentrats i encertats, sobretot des de la línia de 6,25 amb 13 triples.

El Cadet blanc femení va jugar a casa davant l'Aula en un partit en que la intensitat i la superioritat física de les rivals van passar factura. Tot i això, quan l'equip ho va intentar i va portar el ritme, com a l'inici del tercer quart, es van veure coses xules. Per la seva banda, les companyes del Cadet blau femení van jugar un gran partit al camp del Joventut Badalona Femení. Les blaves van competir de tu a tu contra les líders invictes del grup, sense baixar braços en cap moment i plantant cara fins a l'últim segon. Molt orgullosos, felicitats noies!

El Mini blau masculí va jugar al camp del SESE on van destacar les ganes i la intensitat, fent tots un gran pas endavant! Els companys del Mini blanc masculí van visitar la pista del Bosco Rocafort. El partit, molt competit i lluitat, serveix per seguir veient l'evolució que està tenint l'equip. A seguir així!

Per últim, el Premini mixt va jugar el seu primer partit de la temporada a casa, davant el SESE. L'equip segueix agafant el rodatge de partits i utilitzant aquest nou espai per aprendre i millorar!