top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Tocarà remuntada

El Sènior A masculí va perdre a casa amb el Bàsquet Ripollet per 51 a 57 el partit d'anada dels quarts de final de Copa Catalunya. En un ambient increïble al Comellas, ple de samarretes de "GRADA BLAVA", el primer equip de la casa li va faltar encert per poder endur-se un partit en el que van predominar les defenses. Els blaus van començar amb una lleugera avantatge en els primers minuts (8-2), però els de Ripollet ja havien capgirat el marcador al final del primer quart (12-13). A partir d'aquí, els Lluïsos anirien a remolc durant tot el partit. Tres triples pràcticament consecutius del tirador Manel Alvarez #5 obrien una escletxa de 10 punts pels visitants. Però aquest cop eren els blaus qui reaccionaven i aconseguien anar al descans amb un marcador igualat (28-32). A la represa, van arribar els pitjors moments per l'equip de Carles Rofes, sobretot arrel del desencert. Només 3 de 19 en tirs de camp en aquest quart (0/7 en triples i 3/12 en tirs de 2), mentre que el Ripollet aconseguia seguir sumant, amb el quart triple del dorsal número 5. Tot i les males sensacions en atac, i la desavantatge a l'inici del darrer quart, els jugadors del Sènior A masculí van seguir treballant de valent en defensa, impedint anotar als visitants durant 7 minuts seguits, i van aconseguir posar-se dins del partit amb un parcial favorable de 9-0. Als minuts finals, però, l'encert va acabar decantant el partit pels de Ripollet, amb un bàsquet de Roger Vilanova sobre la botzina que deixa, per ara, l'avantatge en 6 punts. Tot i la derrota, cal ser positius, ja que gran part de la feina es va fer bé, aconseguint secar l'ofensiva rival -amb una mitja de 80 punts- i tirant més de 20 vegades més que el rival. Per tot això, i pel que ens ha demostrat durant tants anys aquest bloc, cal creure en la remuntada aquest proper diumenge.

El Sènior A femení va jugar el seu darrer partit de la temporada al camp del CB Balaguer, on van caure derrotades per 58 a 47. L'equip de Gerard Sanchez tanca així la temporada 2018-19 amb un balanç de 16 victòries i 14 derrotes i amb la permanència assegurada sense haver patit fins al final, fet positiu tenint en compte que aquest any amb la reestructuració de la categoria fins a set equips es jugaven poder baixar de categoria. A més, aquest va ser l'últim partit de la la Marina Badàs, la capitana de l'equip, que penja les bambes després de 20 temporades al club. Un plaer haver pogut gaudir dels seu joc tots aquests anys i molt agraïts per tot el que ha donat al club. Et torbarem a faltar Marina!

El Júnior blau masculí va sumar una nova victòria a camp del CB Canet per 59 a 70. Confirmació, si es que encara quedava algun dubte, de la gran temporada realitzada per tots els jugadors i pel cos tècnic, format per l'Albert Roman i l'Estanislau Canals.

El Cadet blau femení va jugar l'últim partit de lliga a casa davant les campiones del grup, el Joventut Badalona Femení. Però la temporada no acaba aquí per a les jugadores de Carles Puig, ja que aquest dissabte jugaran les fases finals d'Interterritorial. Un gran premi haver pogut allargar la temporada. Moment de gaudir-ho!

Final de temporada pel Preinfantil masculí amb un partit molt igualat amb el CB Hospitalet. Molt contents de la feina feta durant tot l'any!

També va ser l'últim partit del Mini blanc masculí, que va jugar amb l'AESE, i on es va poder veure reflectida tota la feina feta durant la temporada! A més, van comptar amb l'ajuda del Nils Schumacher, del Premini masculí!