top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Les Cadets campiones d'A-2

El Cadet femení es va proclamar el passat diumenge campió de nivell A-2. Les jugadores de Carles Puig van posar així punt i final a una gran temporada.

Dissabte a les 12:30 hores del matí a la pista del Bàsquet ACB Palau el Cadet femení disputava la semifinal amb el Sant Quirze Bàsquet. Les blaves van començar molt concentrades amb un 6-0 de parcial d'inici, avantatge que es mantindria fins al final del primer quart (14-8). Aquesta dinàmica no va canviar i, al segon quart, van seguir portant el ritme del partit. S'arribava al descans amb una amplia avantatge al marcador: 35 a 20. A la represa, les de Sant Quirze van apretar i van aconseguir reduir la diferència al marcador, gràcies a ser capaces de superar la defensa de les de Gràcia, que fins aleshores s'havia mostrat molt sòlida. Tan és així que, al tercer quart, les visitants van aconseguir gairebé els mateixos punts que en tota la primera part. Parcial d'11 a 15, per arribar a l'últim període amb una diferència entre ambdós equips de 10 punts (46-36). Jugar unes semifinals no és fàcil. Primer pel fet d'aconseguir arribar-hi i per tenir la final a tocar. Però després està la gestió de les emocions durant el partit. I a l'últim quart van aparèixer els nervis. Els dos equips es van mostrar precipitats i cada cistella valia el seu pes en or. Això va beneficiar sense dubte a les blaves, ja que amb la avantatge aconseguida va resultar suficient. A falta de dos minuts pel final el marcador gairebé no s'havia mogut i reflexava un 50 a 42 que ja no variaria. Les de gràcia, classificades per la final!

Diumenge, a la mateixa hora que el dia anterior, esperaven a la final les jugadores del Joventut les Corts. No podia ser un altre equip. Durant la temporada s'havien enfrontat en fins a 5 ocasions, tots partits d'alta intensitat i molta igualtat. Els dos equips es coneixien a la perfecció i ara es trobaven per últim cop a la temporada. I segurament en el partit més important. Les primeres en anotar van ser les de Les Corts. Com és normal en una final, els nervis feien presència a l'inici en tots dos conjunts, d'aquí que amb 6 minuts jugats el marcador només reflectís un 4 a 8 favorables als Lluïsos. Triple de les blaves! Les de gràcia es començaven a enxufar i ja no pararien. Final del primer quart 6 a 17. El segon quart va ser un festival anotador per les blaves. A la grada, les famílies dels Lluïsos se'ls hi queia la baba veient jugar a les seves filles en atac. I a camp defensiu no permetien ni una cistella fàcil. S'arribava al descans amb un contundent 17 a 38. A la represa, l'equip de Carles Puig va seguir a lo seu, tenien clar l'objectiu i no es van permetre ni un moent de relaxació. L'encert des de 6,25 es va mantenir (9 triples en tot el partit!) així com la solidesa darrere. Final del partit amb 33 a 72 al marcador.

LES CADETS CAMPIONES DE NIVELL A-2

Durant el cap de setmana, les cadets no van ser les úniques en jugar, ja que quatre equips de la casa van anar de torneig. Una petita expedició blava va anar al Basket Cup Gandia. En concret, el Preinfantil femení, l'Infantil femení, l'infantil blau masculí i el Cadet blau masculí. Un cap de setmana increïble, ple de bàsquet i on els nois i noies s'ho van passar d'allò més bé. Repetirem la temporada vinent segur!