top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Grada Blava a Comellas

Diumenge a la tarda es va crear un magnífic ambient al Pavelló Comellas. Els tres Sèniors tenien partits importantíssims i l'afició va respondre, i de quina manera. Tots els blaus, liderats per la Grada Blava, van estar animant sense descans i els jugadors i jugadores van respondre amb tres grans partits.

El Sènior B masculí va ser el primer en jugar, aconseguint una gran victòria davant l'AE Minguella per 72 a 67. L'equip de Jonathan Vicente va realitzar un gran partit en un enfrontament d'allò més igualat. Tot i que els blaus van ser capaços de distanciar-se 10 punts al tercer quart, els de Badalona van anar retallant la distància fins a situar l'empat al marcador amb tant sols 20 segons per jugar-se. Cap dels dos equips va ser capaç d'anotar i el partit va anar a la pròrroga. Al temps extra, un nou triple de Bernat Arumí situava als blaus 1 a sobre al marcador i donava una injecció de moral als seus companys. Restaven tres minuts de patiment i incerteses, però que finalment van acabar amb bones noticies pels interessos dels blaus, sumant la que representa la cinquena victòria de la temporada i que permet al segon equip masculí de la casa abandonar les posicions de descens directe.

A continuació va jugar el Sènior A masculí. Al davant tenia un dur contrincant, el Sol Gironés Bisbal Bàsquet, cinquè classificat i aspirant a entrar a les quatre posicions de Play Off. Els jugadors de Carles Rofes sabien de la importància de la victòria, ja que suposava allunyar als de Girona i refermar la plaça. I així ho van fer. En una primera part de molt bon joc ofensiu col·lectiu i en una segona part de treball i ofici, els blaus van guanyar el partit per 68 a 62. La victòria, a més, sumada a les derrotes del CEB Girona i el Lliçà d'Amunt, deixa als blaus líders del Grup 1 de Copa Catalunya, empatats amb el CB Roser.

Era el torn del Sènior A femení. Després de les emocions viscudes durant la tarda, pocs es pensaven que el plat fort encara estava per arribar. A falta de tant sols 7 minuts pel final del partit i amb les blaves 16 punts a sota al marcador, un parcial increïble de 17 a 2 (amb 10 punts de Laura, inclosa un bàsquet de bomba a falta de 4 segons) enviava el partit a la pròrroga. Al temps extra la iniciativa va ser visitant i, a falta de 7 segons, les de Lliçà tenien dos tirs lliures i una avantatge de tres punts. Amb un 0/2 de Tiffany Helare des de la línia de personal, les blaves agafaven el rebot i muntaven el contraatac que trobava a Laura Alonso sola a la línia de tres punts. Xof! El seu cinquè triple de set intents. El partit anava a la segona pròrroga. El cansament va començar a passar factura a l'equip i, de nou, la iniciativa al marcador la van portar les visitants, que ja va ser insalvable. Derrota final per 73 a 76 però partit per estar orgullosos per la reacció de les blaves, on l'entrega i la lluita va ser encomiable.

El sènior B femení també va jugar dissabte a la tarda. Victòria contundent per 72 a 30 davant el Masbol Bàsquet, gràcies a un fantàstic inici de partit.

El Sots 21 masculí va perdre al camp del Bàsquet Alella per 87 a 75. Un mal inici, amb un parcial desfavorable de 24-8, va acabar passant factura a l'equip de Lluís Valero, tot i la reacció posterior. A seguir!

Dissabte a la tarda, el Júnior blau masculí va caure derrotat davant el CB Blanes per 75 a 83. Llàstima del parcial del segon quart, ja que la resta del partit el vam competir molt bé contra un dels equips de dalt a la classificació. Just abans, els companys del Júnior blanc masculí havien aconseguit guanyar el derbi de gràcia davant el Vedruna Gràcia Bàsquet per 75 a 60. L'equip va començar molt bé en quan a ritme i joc ofensiu, però mala defensa de l'1c1 en alguns moments. A la segona part vam saber controlar el partit tot i que els verds van pujar la intensitat.

El Cadet blau femení va jugar a la pista de Ploms Salle Reus. A base de defensar les blaves es van anar trobant còmodes i en atac van trobar millors opcions gràcies a passar-se més la pilota. Felicitar a la Clàudia Grumaches, jugadora de l’infantil femení, pel debut!

Dissabte al matí, l'Escola de bàsquet va començar la seva participació a la #EscobolFCBQ, la lligueta formativa que permet als més petits de la casa jugar alguns partits. El primer el vam jugar amb La Salle Bonanova amb un total de 20 nens i nenes de l'Escoleta. Un goig veure'ls jugar i divertir-se!