Temporada 2018-19

18/9/2018

El passat dimecres 12 de setembre vam iniciar la temporada 2018-19!

 

Després de gairebé dos mesos de vacances, torna el que més ens agrada fer: jugar a bàsquet! Tots els equips es van estrenar amb moltes ganes i la il·lusió de gaudir d'una gran temporada, plena d'aprenentatge i diversió! Aquest any, la secció de bàsquet dels Lluïsos de Gràcia comptem amb 24 equips, formats per més de 280 jugadors/es i 40 entrenadors/es.

 

Setmanes enrere però, els equips de competició ja es van començar a preparar per una temporada exigent. Concretament, la pretemporada la vam iniciar el dilluns 27 d'agost. Tres setmanes de treball intens combinant sessions de pista i preparació física, amb l'objectiu de començar la temporada de la millor manera possible!

 

Seguint amb aquest objectiu, fins a tres equips van marxar de stage a Llívia per tal d'intensificar el volum d'entrenaments, però també per aprofitar i treballar la cohesió de grup. El Sènior B femení, el Cadet Blau femení i l'Infantil femení van treballar de valent i s'ho van passar d'allò més bé!

 

I a més dels entrenaments, els equips també han realitzat diversos partits amistosos. La millor manera de posar en pràctica tot el que s'ha entrenat fins aleshores i per començar a agafar ritme de competició.

 

#TOTSSOMBLAUS

 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload

Potser t'interessa...

Primera trobada de l'Escoleta

November 18, 2019

Comencem la temporada 2019-2020

September 11, 2019

1/15
Please reload