Prèvia 20-21 de gener

19/1/2018

A casa, aquest cap de setmana podrem gaudir de fins a 9 partits. Destaca el doble partit que haurà d'afrontar el Sènior femení, que jugarà dissabte a les 18h vs Sant Ignasi, i diumenge a les 17:30h vs Reus Deportiu (partit aplaçat corresponent a la jornada 9). Les noies hauràn de fer front així a un alt desgast, però amb un premi molt interessant, ja que en cas d'aconseguir dues victòries significaría donar un pas endavant molt important a la classificació, i acostar-se a les posicions capdavanteres.

 

També tindrem un doble enfrontament vs l'UESC, concretmanet, el Cadet blanc masculí (Dissabte 12:30h) i el Júnior blau femení (19:45h).

 

 

A fora, el Sènior A masculí es desplaçarà dissabte a Sant Cugat per tancar la primera volta de la lliga contra l'UESC, a les 17:45h. El Premini masculí, després del seu debut en competició la setmana pasada, jugarà ni més ni menys que el seu primer derbi, a la pista del Vedruna de Gràcia. Mentre que el Júnior blanc femení haurà de matinar diumenge per intentar mantenir la bona dinàmica vs Sese (9h)

 

Per últim, el Cadet blau masculí visitarà dissabte a les 19h l'impresionant Palau d'Esports de Badalona, per enfrontar-se al Joventut de Badalona, un partit especial pels nostres nois i una experiència molt enriquidora.

 

Molta sort a tots/es i bon bàsquet! 🏀

 

#totssomblaus

 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload

Potser t'interessa...

Primera trobada de l'Escoleta

November 18, 2019

Comencem la temporada 2019-2020

September 11, 2019

1/15
Please reload