top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Una Setmana Santa plena de bàsquet


XVIè Campus Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa no hem parat i hem seguit practicant i jugant a bàsquet. Els jugadors i jugadores del club des de Premini fins a Cadet de segon any han tingut la ja anual cita del Campus de Setmana Santa. Enguany hem celebrat la XVIè edició i ens ho hem passat d'allò més bé en un ambient molt màgic!

Entrenaments:

Com no podia ser d'una altra manera, hem aprofitat aquests dies per seguir millorant i aprenent. Cada equip tenia el seu entrenador/a (diferent del que han tingut durant la temporada) i han anat practicant i aprenent noves coses. També vam hem realitzat una competició de 3x3 amb els jugadors i jugadores de totes les edats barrejats. L'objectiu, compartir un moment tots plegats al mateix temps que competim i gaudim del bàsquet.

Activitats

Hem realitzat diverses activitats paral·leles al bàsquet. El primer dia vam fer grups i vam realitzar diverses proves cooperatives. També vam fer una guerra d'aigua, una gimcana per embrutar-nos, escalar pels arbres...

Torneig Júnior de Blanes

A més, els dos equips júniors masculins van participar al Torneig de Blanes. Una gran experiència, sumant un total de 7 partits en 3 dies, en un molt bon ambient de bàsquet i una gran organització.

Júnior blanc masculí

L'equip entrenat per Edu Garcia i Nil Crespo iniciaven el XIIè Torneig Setmana Santa organitzat pel CB Blanes amb el seu partit amb el CB Móstoles, a qui van superar per 55 a 53 amb una remuntada final gràcies a un bàsquet a l'últim segon de Blai Crespo. El següent partit amb el CB Calella era molt complicat, ja que es tractava d'un equip d'Interterritorial (una categoria per sobre) i van sortir derrotats amb claredat per 47 a 72. Tot i això, la victòria aconseguida, els va permetre quedar segons a la lligueta i classificar-se per les semifinals. Al davant, una altre gran equip, els amfitrions, el CB Blanes, amb qui també van perdre per 50 a 76. En el partit pel tercer i quart lloc, amb una càrrega alta al cos dels jugadors i venint de dues derrotes clares, els blaus es van veure superats per l'equip a qui havien guanyat el primer dia, el CB Móstoles. En resum, el torneig ha resultat una gran experiència davant equips de més nivell i categoria. Una primera presa de contacte pel que hauria de ser el que ens esperi l'any vinent. Ens ha servit per treballar conceptes defensius nous i per veure la importància que té no perdre l'essència ofensiva d'aquest equip: passes i mobilitat constant. Com acostuma a ser habitual, a nivell grupal ha estat genial per fomentar encara més la cohesió. Sortim reforçats i amb aprenentatge a la motxila!

Júnior blau masculí

L'equip entrenat per Albert Roman i Lau van començar la seva aventura al torneig el dilluns a les 10 del matí amb el seu partit amb el CB Ramon Llull, a qui van superar amb comoditat per 59 a 46. Després van jugar amb els amfitrions, el CB Blanes, equip que tenim a la lliga, amb qui vam caure derrotats per un ajustat 56 a 61 en un partit molt ben competit i lluitat. Amb aquest partit s'acabava la fase de grups (en segona posició) i es jugarien les semifinals. Els rivals també era un equip que coneixem bé a la lliga, el CB Calella. En aquesta ocasió, però, els blaus van sorprendre a l'equip rival i els van superar per un clar 58 a 38, en un partit molt seriós i amb una actuació estel·lar d'Oriol Borràs. A la final ens esperaven de nou els amfitrions. L'inici dels locals va ser molt fort i, tot i que els blaus van intentar retallar la distància fins al final, no va ser possible, i van acabar perdent per 55 a 43. En resum, una segona posició molt meritòria, amb bons partits i equips rivals que ens han obligat a treballar de valent per seguir creixent com a equip.

A més, el fet d'anar amb els dos equips júniors, companys d'entrenaments molts d'ells durant la temporada, ha permès també la cohesió entre equips, seguint amb la línia de fer club!


48 visualizaciones0 comentarios

Comentarios


bottom of page