top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Una Setmana Santa plena de bàsquet


XVIè Campus Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa no hem parat i hem seguit practicant i jugant a bàsquet. Els jugadors i jugadores del club des de Premini fins a Cadet de segon any han tingut la ja anual cita del Campus de Setmana Santa. Enguany hem celebrat la XVIè edició i ens ho hem passat d'allò més bé en un ambient molt màgic!

Entrenaments:

Com no podia ser d'una altra manera, hem aprofitat aquests dies per seguir millorant i aprenent. Cada equip tenia el seu entrenador/a (diferent del que han tingut durant la temporada) i han anat practicant i aprenent noves coses. També vam hem realitzat una competició de 3x3 amb els jugadors i jugadores de totes les edats barrejats. L'objectiu, compartir un moment tots plegats al mateix temps que competim i gaudim del bàsquet.

Activitats

Hem realitzat diverses activitats paral·leles al bàsquet. El primer dia vam fer grups i vam realitzar diverses proves cooperatives. També vam fer una guerra d'aigua, una gimcana per embrutar-nos, escalar pels arbres...

Torneig Júnior de Blanes

A més, els dos equips júniors masculins van participar al Torneig de Blanes. Una gran experiència, sumant un total de 7 partits en 3 dies, en un molt bon ambient de bàsquet i una gran organització.

Júnior blanc masculí

L'equip entrenat per Edu Garcia i Nil Crespo iniciaven el XIIè Torneig Setmana Santa organitzat pel CB Blanes amb el seu partit amb el CB Móstoles, a qui van superar per 55 a 53 amb una remuntada final gràcies a un bàsquet a l'últim segon de Blai Crespo. El següent partit amb el CB Calella era molt complicat, ja que es tractava d'un equip d'Interterritorial (una categoria per sobre) i van sortir derrotats amb claredat per 47 a 72. Tot i això, la victòria aconseguida, els va permetre quedar segons a la lligueta i classificar-se per les semifinals. Al davant, una altre gran equip, els amfitrions, el CB Blanes, amb qui també van perdre per 50 a 76. En el partit pel tercer i quart lloc, amb una càrrega alta al cos dels jugadors i venint de dues derrotes clares, els blaus es van veure superats per l'equip a qui havien guanyat el primer dia, el CB Móstoles. En resum, el torneig ha resultat una gran experiència davant equips de més nivell i categoria. Una primera presa de contacte pel que hauria de ser el que ens esperi l'any vinent. Ens ha servit per treballar conceptes defensius nous i per veure la importància que té no perdre l'essència ofensiva d'aquest equip: passes i mobilitat constant. Com acostuma a ser habitual, a nivell grupal ha estat genial per fomentar encara més la cohesió. Sortim reforçats i amb aprenentatge a la motxila!

Júnior blau masculí

L'equip entrenat per Albert Roman i Lau van començar la seva aventura al torneig el dilluns a les 10 del matí amb el seu partit amb el CB Ramon Llull, a qui van superar amb comoditat per 59 a 46. Després van jugar amb els amfitrions, el CB Blanes, equip que tenim a la lliga, amb qui vam caure derrotats per un ajustat 56 a 61 en un partit molt ben competit i lluitat. Amb aquest partit s'acabava la fase de grups (en segona posició) i es jugarien les semifinals. Els rivals també era un equip que coneixem bé a la lliga, el CB Calella. En aquesta ocasió, però, els blaus van sorprendre a l'equip rival i els van superar per un clar 58 a 38, en un partit molt seriós i amb una actuació estel·lar d'Oriol Borràs. A la final ens esperaven de nou els amfitrions. L'inici dels locals va ser molt fort i, tot i que els blaus van intentar retallar la distància fins al final, no va ser possible, i van acabar perdent per 55 a 43. En resum, una segona posició molt meritòria, amb bons partits i equips rivals que ens han obligat a treballar de valent per seguir creixent com a equip.

A més, el fet d'anar amb els dos equips júniors, companys d'entrenaments molts d'ells durant la temporada, ha permès també la cohesió entre equips, seguint amb la línia de fer club!

#TOTSSOMBLAUS


47 visualizaciones0 comentarios
bottom of page