top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Una pretemporada plena d’il·lusió per fer del bàsquet un #esportsegur

A punt d’acabar el primer mes d’entrenaments de pretemporada ja tenim tots els equips de la casa en actiu. I quina il·lusió ens fa, després de tot! Enguany, comptarem amb un total de 25 equips, un més que l’any passat, amb un total de 330 jugadors/es dirigits/des per 58 entrenadors/es.


Alguns equips blaus ja han jugat els primers partits amistosos i l’inici de la competició està previst pel cap de setmana del 17 i 18 d’octubre (sèniors, Sots-21 Masculí i Júnior A Femení); la resta en principi ho faran a finals d’octubre segons ha informat la FCBQ.



Això sí, sempre prenent les mesures necessàries i seguint les indicacions de la FCBQ i de la Secretaria General de l’Esport per minimitzar el risc de contagis de la pandèmia i garantir la salut i el bon desenvolupament de la pràctica esportiva. Des de la flexibilitat, la responsabilitat i la prudència, ara i sempre, fem del bàsquet un #esportsegur.

Us deixem l’enllaç al comunicat que el passat 29 d’agost va emetre la Secretaria General de l’Esport amb relació a l’inici i desenvolupament de temporada esportiva 2020/2021 per a la contenció de la Covid-19.

Encoratgem a tots els equips a seguir treballant i creixent junts en aquesta nova temporada plena d‘incerteses, però també de reptes i il·lusió! Molta sort a tots i totes!

I a les famílies i amistats us demanem que seguiu al peu del canó, animant-nos amb l’orgull, les ganes i l’escalf de la #gradablava. Malgrat la limitació de l’assistència de públic als partits i entrenaments, fem-nos sentir més que mai a les xarxes: etiqueteu-nos, envieu-nos fotos i fem servir els nostres hashtags. Que ressoni la família blava!







70 visualizaciones0 comentarios
bottom of page