• Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Un pont ple de bàsquet


Els tornejos sempre ens regalen molt més que la oportunitat de seguir practicant i millorant. Ens permeten conviure, cohesionar-nos i compartir moments! És el moment ideal per gaudir més que mai del bàsquet de manera conjunta, com a equip. Per això des dels Lluïsos impulsem tant la participació dels nostres equips en diferents tornejos durant l'any, aprofitant els descansos que ens marca el calendari. I així ho han fet alguns dels nostres equips durant aquest pont de la Puríssima. Lluny de descansar, han seguit omplint les seves motxilles d'aprenentatge i experiències!

El dijous dia 6 el Premini mixt va debutar aquesta temporada al Torneig del CB Vic. L'equip entrenat per Clàudia Nicolau i Mariona Lobera va jugar els seus primers partits d'aquest any. Un moment màgic i inoblidable. Els nens i nenes s’ho van passar pipa i ens van sorprendre molt, sent valents i provant coses constantment. Però no van anar-hi sols, ja que els companys del Premini masculí també hi van participar. Els nens entrenats per Marc Just i Berta Fernandez van realitzar un gran torneig, i segueixen demostrant el potencial que tenen com a equip si continuen treballant com fins ara.

El divendres dia 7 els dos Minis masculins, el blau i el blanc, van participant també al Torneig del CB Vic. El Mini blanc, entrenat per l'Òscar Alcalde i l'Arnau Mascaró van poder competir de valent, sobretot en el primer encreuament, en un partit molt emocionant i igualat. El Mini blau, entrenat per Víctor Artiaga i Carlota Ferrer, van mostrar segurament la millor cara en el que va de temporada. Van lluitar tots els partits, competint contra gran equips, i el més important, tots van tenir per igual el seu espai de creixement i aprenentatge.

Per últim, el dissabte dia 8 l'Infantil femení va participar VI Torneig Vila de Palamós. L'equip va anar de menys a més, acabant amb unes sensacions increïbles després de competir de tu a tu amb un equip de Preferent. Les jugadores van aprofitar aquest torneig per fer un pas endavant que esperem els hi doni molt impuls en el dia a dia a la seva competició. A més, va ser el debut com a primer entrenador del Jordi Riera, que es va fer responsable de l'equip durant el torneig i de quin a manera!

#TOTSSOMBLAUS


29 vistas