top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Un matí diferent


Diumenge al matí el Premini masculí va anar a jugar a camp del Bàsquet Nou Barris. Malauradament, l'equip no comptava amb els jugadors suficients per poder afrontar el partit, de manera que l'àrbitre ens havia de donar el partit per perdut. Lamentant el fet de no poder competir, per cap dels dos equips va ser un motiu important, de manera que vam procedir a jugar el partit de totes maneres. Sis quarts d'aprenentatge i diversió, on el resultat, si ja de per si ens és igual com a club, aquell dia encara ho era menys d'important. Però la història no va acabar aquí. Un cop complerts els "mínims" dictats pel tutor de joc, ambdós equips vam voler anar un pas més enllà i ens vam barrejar. Tant entrenadors com jugadors. Així doncs, vam jugar dos quarts més amb els dos clubs barrejats, i seguint amb el mateix objectiu que al principi: aprendre i divertir-nos. Va ser una gran experiència i un gran exemple de prioritzar l'educació en valors a la competició. Moltes gràcies a Bàsquet Nou Barris per fer-ho possible!

Pel que fa a la resta de la jornada, les noies del Cadet blanc femení van jugar un partit de 10 amb l'Escola Pia Sant Antoni. Totes les jugadores van fer un gran partit, sobretot en defensa on la presió intensa els va permetre recuperar moltes pilotes i poder acabar soles. Agrair també l’ajuda de les infantils!

El Cadet blau masculí va jugar a Lluïsos un partit molt igualat amb Lestonnac en un final a cara o creu. La relaxació en certs moments ens la van castigar amb parcials desfavorables, concedint masses accions fàcils d'u contra zero. Els companys del Cadet blanc masculí van jugar un partit força seriós a la sempre complicada pista del CB Roser.

L'Infantil masculí va jugar al camp del CES Bosco Rocafort on els petits detalls ens van castigar molt. El Preinfantil femení va jugar amb el CB Gavà un partit en que, tot i la diferència, les nostres no es van relaxar i es van poder veure detalls de la finalització treballats durant la setmana. Pel que fa als nois del Preinfantil masculí, van jugar un partit un pèl irregular on els períodes en que no vam estar concentrats no vam practicar un bon bàsquet. Tot i això, es van poder veure detalls xulos de poste baix introduïts durant la setmana.

Pel que fa als minis, el Mini blau masculí va jugar un partit molt bo, amb un inici increïble, amb moltes ganes i molta intensitat. Van estar molt concentrats en defensa i en atac es van poder veure detalls de protegir la pilota i accions de pas zero, coses treballades als entrenaments. El Mini blanc femení segueix demostrant la seva millora partit rere partit, desplegant un joc col·lectiu cada dia més vistós i on la majoria de jugadores ja s'atreveixen a fer coses. El Mini blau femení també segueix en creixent individual i col·lectivament. Totes les jugadores van ser protagonistes en un moment o altre del partit i va destacar la rapidesa del canvi de xip (passar d'atacar a defensar i a l'inrevés) i la velocitat amb la que jugaven els contraatacs. Per últim, el Premini masculí va jugar un molt bon partit a la pista de l'AEE Col·legi Cultural Badalona en que va destacar com de bé comparteixen la pilota els jugadors/es a pista.

Per altra banda, tot i que aquest cap de setmana només van jugar els equips de promoció, i va haver la excepció de dos integrants del Sènior A masculí. El jugador David Capellas i l'entrenador Carles Rofes van ser seleccionats i convidats a participar al partit All Star de Copa Catalunya organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol a Manresa. Tot un orgull pel nostre club comptar amb dos representants blaus al partit on es reuneixen els millors jugadors i entrenadors que participen a la millor categoria d'àmbit autonòmic. En David, jugador del club des de fa dos anys, va arribar l'any passat per donar l'empenta de qualitat i veterania que necessitava l'equip i va ajudar a assolir el major èxit de la temporada passada: l'ascens a Copa Catalunya. El Carles, exjugador i entrenador de tota la vida, ha sigut i és -després d'una pausa de quatre anys- l'entrenador del primer equip masculí de la casa per excel·lència. Capaç de portar al Sènior a la fita més alta que hem aconseguit mai -ascens a EBA l'any 2014-, l'any anterior va retornar a l'equip a la categoria on hi han estat assentats més de 7 anys. Òbviament, ells dos van ser la part visible de l'equip, on no volem deixar d'enviar els nostres ànims a dos integrants, l'Arnau Canyes i el Marcos Abrines, operats recentment


24 visualizaciones0 comentarios
bottom of page