top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 3-4 novembre


Aquest cap de setmana els equips de promoció tornen a descansar degut al pont de la Castanyada. Tot i això, podrem seguir gaudint de bon bàsquet amb els nostres equips de competició, així com l'Infantil femení i el Cadet blau femení. En total, deu partits, cinc a casa i cinc a fora.

A casa, el Júnior blanc masculí gaudirà d'una nova oportunitat per acabar la setmana amb bon peu després de la derrota aquest dijous a la pista del CB Claret per 69 a 54, en el partit ajornat per pluja corresponent a la jornada 3. Així doncs, diumenge al matí, jugaràn el segon partit, aquest cop a Lluïsos davant el CB Grup Barna (10:30 hores). A continuació jugarà el Júnior blau masculí amb el CEB Girona (12:30 hores)

També en diumenge, al Pavelló Comellas, com ja ve sent habitual, triple ració de bàsquet amb els nostres sèniors. El B masculí serà el primer en jugar i buscarà estrenar el caseller de victòries davant el CB Tona (16 hores). El Sènior A masculí intentarà seguir invicte en lliga sumant una nova vicòria amb el CB Ciutat Vella (17:45 hores). Per últim, el Sènior A femení intentarà trencar la ratxa de tres derrotes consecutives en el seu partit davant l'UESC (19:30 hores).

A fora, s'inciarà la jornada a fora amb una doble visitia a Viladecans: primer seràn les jugadores de l'Infantil femení, que jugaran a les 9:45 del matí, mentre que a les tardes serà el torn del Cadet blau femení (16 hores). També a la tarda, però a Santa Coloma, el Júnior femení jugarà a la pista del Tecla Sala (17:45 hores). L'únic partit del diumge serà el que disputarà el Sots 21 masculí a la pista del CB Ramón Llull (12:30 hores).

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


44 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page