top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 24-25 novembre


Aquest cap de setmana es jugaran 16 partits, 10 a casa i 6 a fora.

A casa no es jugarà cap partit el dissabte al matí. Així doncs, la jornada l'estrenarà el Cadet blau femení a la primera franja de la tarda (16 hores) davant el Samà Vilanova. A continuació, el Júnior blanc masculí rebrà l'ASME (17:45 hores), mentre que el Júnior blau masculí intentarà aconseguir sumar una victòria contra Les Franqueses.

Diumenge al matí si que es jugaran partits: l'Infantil femení s'enfrontarà amb el CN Terrassa (11 hores) i el Mini blau masculí amb el Círcol Catòlic Badalona (12:30 hores). A la tarda, els tres sèniors tornen a coincidir al Pavelló Josep Comellas. A les 16 hores el Sènior B masculí jugarà contra el Lima-Horta Bàsquet. A continuació, el Sènior A masculí rebrà la visita del CB Mollet (17:45 hores). Mentre que el Sènior A femení tancarà els partits de la jornada amb el seu enfrontament amb el SESE (19:30 hores).

A fora, la gran majoria de partits es disputaran en dissabte. El Mini blau femení jugarà al camp de l'AE Minguella (10:30 hores), mentre que el Mini blanc femení ho farà a la pista de l'AE Les Corts (11 hores). Al migdia, el Júnior femení visitarà el CB Sant Josep Obrer, després d'haver descansat forçosament el cap de setmana passat degut a la pluja. Una hora més tard (13h), el Preinfantil jugarà a la pista del CB Sagrat Cor Diputació.

Per la tarda, el primer en jugar serà l'Infantil masculí, al camp del CB Roser (16 hores). A continuació, derbi del barri amb el Bàsquet Safa Claror que disputarà el Sots 21 masculí (18 hores). Per últim, el Cadet blanc masculí visitarà La Nau, la sempre complicada pista del CB Grup Barna (19:45 hores).

Diumenge, un sol partit, a la tarda, el que jugarà el Cadet blau masculí al camp del SE Sant Joan de Mata.

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


39 visualizaciones0 comentarios
bottom of page