top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 24-25 febrer


Aquest cap de setmana es disputaran un total de19 partits, deu d'ells a Lluïsos i nou a fora.

A casa, estrenarà la jornada el Premini mixt amb el seu partit a les 9 del matí contra el CB Viladecans. Tot seguit podrem gaudir del derbi entre el Cadet femení i l'UE Claret. Les noies d'en Carles Puig, després de dos caps de setmana seguits sense jugar, tornaran a la competició ni més ni menys que amb un emocionant partit. Esperem que les ganes acumulades i el treball de les últimes setmanes es tradueixin en un bon partit. A les 12.30 hores, tancant els partits del matí, jugarà l'Infantil femení contra el Manyanet Sant Andreu.

La tarda de dissabte serà el torn dels equips masculins. A les 16h jugarà el Sots 21 masculí contra el Maristes Ademar Badalona. A continuació el Sènior B masculí buscarà allargar la ratxa de victòries contra el BAM, en el que es preveu serà un partidàs. En cas de victòria, els joves jugadores del segon equip masculí de la casa igualarien el balanç dels visitants i es reenganxarien a les posicions capdavanteres. Per últim, el Sènior A masculí buscarà refer-se de la derrota del cap de setmana passat aconseguint una victòria contra el CN Terrassa.

Diumenge al matí serà el Preinfantil femení qui matinarà per jugar el seu partit contra el CEB Pallejà. Després serà el torn del Premini masculí que jugarà contra l'UE Sant Andreu. A la tarda ens esperem els dos últims partits del cap de setmana a Lluïsos: a les 17 hores el Cadet blau masculí contra CB Nou Esplugues i a les 18.45 hores el Júnior masculí contra el BAM.

A fora, el Mini femení i el Mini blau masculí seran els primers en jugar els seus partits i ho faran a la mateixa hora, a les 9 del matí, contra el BC Sant Joan Despí i el Samà Vilanova, respectivament. A les 12:30 hores, l'Infantil blau masculí tindrà un gran repte per endavant amb el seu partit a la pista del Ciutat Vella. Els dos equips es troben en un gran moment de forma i de ben segur que els jugadors sortiran d'allò més motivats.

El Sènior femení jugarà dissabte a les 19:15 hores a la pista del CB Ipsi. Les jugadores d'en Gerard Sanchez han d'encadenar victòries si volen escalar posicions i aquesta es preveu una bona oportunitat per aconseguir-ho. L'equip local, però, no ho posarà gens fàcil, i més si tenim en compte que des del canvi d'entrenador estan jugant i competint millor.

Per últim, el partit del Júnior blau femení, previst per la tarda d'aquest diumenge a la pista del Joventut Les Corts, finalment s'ha aplaçat i es jugarà el dimarts 27 de març.

Molta sort a tots i a totes i bon bàsquet! 🏀


47 visualizaciones0 comentarios
bottom of page