top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 23-24 març


Aquest cap de setmana jugarem un total de 20 partits, 8 a casa i 12 a fora. A més, l'Escola de bàsquet participarà divendres a la Trobada d'escoles bàsquet Vila de Gràcia.

A casa, estrenaran la jornada els jugadors del Cadet blau masculí amb el CB Prat (11 hores). A continuació, el Cadet blanc femení jugarà amb el Manyanet Sant Andreu. A la tarda, les tres franjes completes. A primera hora (16 hores), el cadet blau femení rebrà la visita del BF Viladecans. Seguidament, el Júnior femení jugarà amb el Sagrat Cor Diputació. Per últim, el Sots 21 masculí s'enfrontarà amb el CB Granollers (19:30 hores).

Diumenge només hi haurà partits al matí. El Premini Mixt jugarà amb el Manyanet Sant Andreu (9:30 hores). El Mini blanc femení rebrà la visita del CE Maristes Rubí. I, per últim, el Mini blau femení jugarà amb el sempre complicat SESE.

A fora, els més matiners seran els jugadors de l'Infantil masculí, que jugaran al camp de l'AE Les Corts UBAE (9:45 hores). Poc després, el Preinfantil masculí visitarà el camp de l'IPSI (10:30 hores). L'infantil femení li tocarà desplaçar-se fins a Reus, per jugar amb la Salle Ploms (11 hores). Al migdia, dos partits: el Mini blau masculí anirà fins a Mollet per jugar amb el Sant Gervasi (12 hores), mentre que els companys del Mini blanc masculí aniran a Santa Coloma per jugar amb el Bàsquet Neus (12:45 hores). A la tarda, tres grans partit. El Sènior A massculí visitarà la pista del líder, el CB Roser, amb la intenció de sorprendre'ls a domicili i arrebatar-lis la primera posició a la classificació. El Sènior A femení visitarà la pista de l'Uesc amb la intenció de sumar una victòria que deixi molt encarrilada la permanència a Primera Catalana. Per últim el júnior blau maaculí jugarà a la pista del CEB Girona, equip capdavanter, però amb la força i motivació que els hi va donar la victòria a casa el cap de setmana passat.

Diumenge, tant sols un equip jugarà pel matí, serà el Cadet blanc masculí a la pista de l'IPSI (10:30 hores). A primera hora de la tarda (16 hores) el Júnior blanc masculí es jugarà a la pista del Joventut les Corts la segona posició. L'equip dirigit per Edu Garcia haurà de jugar un molt bon bàsquet per poder superar al seu rival, ja que a l'anada ja e svan veure superats a casa per 6 punts de diferència. Entrada la tarda, el Sènior B femení li toca el desplaçament més complicat de la temporada, visitar la pista de les primeres classificades, el Diagonal Mar (17:45 hores). Per últim, tancant la jornada fora de casa, el Sènior B masculí jugarà a la pista del CE Palamós (18 hores), el cinquè classificat, en el que serà un desplaçament complicat, però on tenen més a guanyar que a perdre.

A més a més, la nostra Escola de Bàsquet participarà divendres a la 'Trobada escoles de bàsquet Vila de Gràcia', en la que hi participaran, a més de nosaltres, el CB Coll, La Salle Gràcia, el Pedagogium i el Vedruna Gràcia. La trobada es celebrarà La Salle Gràcia a partir de les 18 hores.

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


35 visualizaciones0 comentarios

Comentarios


bottom of page