• Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 22-23 desembre


Aquest cap de setmana, darrera jornada de l'any, només juguen els equips de promoció. En total disputarem 9 partits, 5 a casa i 4 a fora, on jugarem derbis del barri amb Pedagogium i Claret, i jugarem fins a quatre vegades amb el CB Ipsi.

A casa, les jugadores del Cadet blanc femení estrenaran l'última jornada de l'any davant l'Escola Ipsi (9:30 hores). A continuació jugarà l'Infantil masculí el derbi del barri amb l'UE Claret (11 hores) i, a última franja del matí, el Mini blanc femení rebrà la visita del BAM (12:30 hores). A la tarda un sol partit, el del Mini blau femení amb La Salle Bonanova (16 hores). Diumenge els únics en jugar seran els jugadors del Preinfantil masculí (11 hores). El seu partit davant el CB Ipsi serà el darrer de l'any a Lluïsos.

A fora, començarem abans de l'habitual, ja que el Premini masculí jugarà divendres a camp del CB Pedagogium (18 hores), al més que conegut Pavelló Josep Comellas, tot i que ho faran com a visitant. Mateix escenari tindrà el partit de dissabte entre el CB Pedagogium i el Mini blanc masculí (12:30 hores). També al migdia, el Mini blau masculí jugarà a camp de l'Escola Ipsi. Per últim, també al poliesportiu Ipsi, jugarà el Cadet blanc femení (16 hores).

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀

#totssomblaus


24 vistas