top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 20-21 octubre


Després del pont, aquest cap de setmana tornen els partits dels equips de promoció. En total jugarem 20 partits, 11 a casa i 9 a fora.

A casa, destaca el derbi de barri que jugaran els més petits de la casa, el Premini masculí, que jugarà diumenge a les 9:30 del matí a Lluïsos amb el Vedruna Bàsquet. A continuació, ho faran els dos minis masculins: el Mini blanc jugarà amb el Jesús Maria Sant Andreu (11 hores) i el Mini blau amb La Salle Bonanova (12:30 hores).

A la tarda, el Sènior B femení intentarà guanyar a l'AE Minguella per tal de seguir invictes a la lliga (16 hores). Mentre que els altres sèniors del club jugaran com a locals al Pavelló Comellas. El Sènior B masculí estrenarà els partits al pavelló del carrer Neptú amb la visita del Sant Gervasi de Mollet (16 hores) on de ben segur el públic animarà de valent per ajudar a l'equip de Jonathan Vicente a sumar la primera victòria a la nova categoria. El Sènior A masculí jugarà amb l'UE Horta, un partit que ens porta grans records de la temporada anterior, quan l'equip de Carles Rofes va aconseguir una victòria que els donava pas a la Final a 4 de Primera Catalana i que certificava l'ascens a Copa Catalunya. Per últim, el Sènior A femení buscarà refer-se de la desfeta del cap de setmana anterior intentant sumar una victòria davant el Manyanet Reus.

Volem intentar repetir l'ambient que es va viure fa dues setmanes al Pavelló Comellas. Per això, hem iniciat una campanya perquè la grada s'ompli de blau, acompanyat d'un repte: si la publicació a Twitter arriba a 100 retweets, des del club tornarem a posar berenar per a tothom!

El dia abans, dissabte, a la franja matinal jugaran el Preinfantil femení, amb el CB Gavà (11 hores), i el Cadet blanc masculí, amb el CN Sabadell (12:30 hores). A la tarda, torn dels júniors masculins: el blanc jugarà amb el CB Guinardó (17:45 hores) i el blau amb el Sant Gervasi (19:30 hores).

A fora, les primeres en jugar dissabte seran les jugadores del Mini blau femení, que visitaran la pista del Joventut Les Corts (10:30 hores). Poc després, també a Barcelona, el Cadet blanc masculí jugarà al camp del Lima Horta (11 hores). Al migdia, coincidència horària entre el Cadet blau masculí, que es desplaçarà a Sabadell per jugar amb l'equip del Creu Alta, i l'Infantil masculí, que visitarà al BC Sant Joan Despí.

A la tarda, tres partits més. El Cadet blau femení jugarà al camp del Jac Sants (17:30 hores), l'Infantil femení a la pista del Gramenet BC (18 hores) i el Júnior femení al pavelló del Bàsquet Bufalà (19 hores).

Diumenge, el mini blanc masculí haurà de matinar per jugar el seu partit al camp del Bàsquet Nou Barris. A la tarda, i tancant els partits a fora, el Sots 21 masculí buscarà trencar la ratxa de dues derrotes consecutives sumant una victòria a la pista de l'AE Minguella

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


30 visualizaciones0 comentarios
bottom of page