top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 2-3 juny


Aquest cap de setmana viurem una de les últimes jornades de bàsquet de la temporada 2017-18, si no la última.

El Cadet femení és l'únic equip que pot allargar la temporada una setmana més. Aquest dissabte a les 18 hores a Lluïsos disputaran un derbi carregat d'emocions. Les jugadores de Carles Puig, han realitzat una gran temporada i ara és moment de gaudir del premi. Ni més ni menys, que la possibilitat de classificar-se per la Final a 4 de Nivell A-2. Les jugadores, que aquest cap de setmana passat van realitzar un excel·lent torneig al TIM Andorra, volen allargar la temporada el màxim possible. Per això, caldrà que les blaves s'esforcin al màxim aquest dissabte davant les taronges del Safa Claror. De ben segur que els aficionats del club estarem allà per animar-les i ajudar-les a aconseguir l'objectiu!

El Sènior A masculí, després d'haver guanyat el triangular celebrat el cap de setmana passat, disputarà la Final a 4 de Primera Catalana! L'equip de Carles Rofes, amb l'ascens a Copa Catalunya pràcticament assegurat, volen donar una última alegria i proclamar-se campions de la categoria. Per això, s'hauran de desplaçar fins al camp del CB Àguiles, pavelló que acull la F4. L'enfrontament de semifinals serà contra l'AESE, a les 18 hores. Depenent del resultat obtingut, els blaus jugarien l'endemà diumenge la final (18 hores) o pel tercer i quart lloc (16 hores). Tot i la distància fins al pavelló on es celebrarà la Final a 4, el primer equip masculí es mereix el màxim suport per l'extraordinària temporada que està realitzant. Així que omplim cotxes i cap a Santa Coloma de Queralt!

Per altra banda, el Sènior B masculí segueix amb les fases de segons classificats de Segona Catalana. L'equip de Jonathan Vicente lluitarà aquest cap de setmana per acabar en setena posició i, sobretot, per finalitzar la temporada amb les bones sensacions que es mereixen. Davant tindran l'equip del Centre Catòlic l'Hospitalet. El primer partit serà a fora, dissabte a les 19.30 hores, i el segon a casa, diumenge a les 12 hores. Us esperem!

Per últim, l'equip AcidH A Lluïsos de Gràcia jugarà també aquest dissabte l'últim partit de la temporada. Ho faran a casa, a les 16 hores davant el Boet Fedamar.

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


52 visualizaciones0 comentarios
bottom of page