• Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 19-20 gener


Aquest cap de setmana juguem un total del 19 partits, 11 a casa i 8 a fora.

A casa, les noies del Preinfantil femení estrenaran la jornada davant Jesuïtes el Clot (9:30 hores). A continuació, el Cadet blanc femení rebrà la visita de l'Aula (11 hores) i, per últim, l'Infantil femení jugarà amb el CE Xamba Vilafranca (12:30 hores). A la tarda, el Cadet blau masculí jugarà amb el CB SAPS (16 hores). Desrpés, torn dels dos júniors: el blanc jugarà amb el JMJ Bàsquet (17:45 hores), mentre que el blau rebrà la visita del CB Canet.

Diumenge, el Premini mixt disputarà el seu primer partit de la temporada a Lluïsos. Ho farà amb el SESE (11 hores). A continuació, el Sènior B femení jugarà contra les terceres classificades, l'UE Barberà (12:30 hores). A la tarda, territori Comellas. El Sènior A femení rebrà la vsiita del CB Balaguer (16 hores). El Sènior A masculí jugarà el duel destacat del Grup 1 de Copa Catalunya, ja que s'enfrontarà al tercer classificat, el CEB Girona (17:45 hores). Per últim, el Sènior B masculí intentarà seguir en el camí de la victòria amb el seu partit contra el potent UE Montgat (19:30 hores).

A fora, els més matinadors seran els jugadors del Mini blanc masculí, que visitaran la pista del CES Bosco Rocafort. Compartint horari de les 10:30 hores, jugaran, el Mini blau masculí a camp del SESE i el Premini masculí a camp del BAM. Poc després, el Mini blau femení començarà el seu partit a la pista de La Salle Bonanova. Al migdia, dos partits en idèntic horari: el Júnior femení visitarà la pista de Lestonnac, mentre que el Cadet blanc masculí jugarà a camp del Sagrat Cor Sarrià.

Diumenge només dos partits, un al matí i un a al tarda. El Cadet blau femení anirà al camp de les líders invictes, el Joventut Badalona Femení. Mentre que el Sots 21 masculí visitarà la pista del Círcol Catòlic Badalona necessitats d'una victòria, la que seria la primera del 2019.

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀

#totssomblaus


13 vistas