top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 17-18 març


Aquest cap de setmana podrem gaudir de 9 partits a Lluïsos on destaca l'enfrontament del Sots-21 masculí amb el Ramón Llull, partit decisiu a nivell de classificació. A fora jugarem 10 partits, inclosos dos derbis contra el Vedruna Gràcia i el CB Pedagogium.

A casa, el dissabte el matí jugarà l'Infantil blanc masculí amb el CB Parets (9.30 hores), l'Infantil blau masculí amb el Sant Andreu Natzaret (11 hores) i el Cadet blanc masculí amb el Joventut les Corts (12.30 hores). A la tarda, els primers en jugar seran els jugadors de l'AcidH Lluïsos de Gràcia A, amb el Volcall Força Lleida (16 hores).

A les 20 hores les jugadores del Sènior femení buscaran reprendre el camí de la victòria amb el seu partit contra el CB Grup Barna.

Diumenge al matí serà territori femení. El Mini femení jugarà amb l'Escola IPSI (9.30 hores), el Preinfantil femení amb l'AE Aula (11 hores) i l'Infantil femení contra el Joventut Badalona femení (12.30 hores).

I a la tarda el ja esmentat partit destacat de la jornada (17.45 hores). L'equip del Sots 21 masculí necessita una victòria per quedar vuitè i classificar-se al grup de dalt. És per això que des del club fem una crida per omplir el pavelló de blau i ajudar i animar als jugadors de Lluís Valero a aconseguir l'objectiu!

A fora, els més matiners seran els preminis: el masculí juga a les 9 hores a Salesians Badalona i el mixt a les 9.30 hores amb el Grup Barna. Després es jugaran els dos derbis. El Cadet femení visitarà la pista del CB Pedagogium (10.30 hores). Gairebé dues hores després (12.15 hores) serà el torn del Mini blau masculí que jugarà a la pista del Vedruna Gràcia.

A la tarda el Sènior A masculí buscarà la victòria a la pista del CB Àguiles que els permeti seguir sent segons classificats en solitari. Mentre que el Júnior blau femení repetirà desplaçament i visitarà també 'La Nau', el camp del CB Grup Barna.

Diumenge a les 9 del matí jugarà el Mini blanc masculí a la pista del Bàsquet Nou Barris. Tot just un quart d'hora més tard començarà el partit del Júnior masculí al camp del Bàsquet Pia Sabadell. A les 10.30 del matí compartiran horari el Júnior blanc femení i el Cadet blau masculí, que jugaran contra el BAM i el Sant Gervasi Mollet respectivament.

Molta sort a tots i a totes i bon bàsquet! 🏀


37 visualizaciones0 comentarios
bottom of page