top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 16-17 març


Aquest cap de setmana només hi ha haurà partits de competició. En total en jugarem 11, 7 a casa i 4 a fora.

A casa, els més petits de la casa, els jugadors i jugadores de l'Escola de Bàsquet, seguiran amb els seus partits de l'Escobol, la lliga formativa. En aquesta ocasió jugaran amb Les Acacies FBC. L'equip coordinat per Oscar Alcalde, i entrenat pels joves i futurs entrenadors (Andrea Muñoz, Joana Tollives, Anna Salazar, Laura Morera, Oriol Borràs, Pol Sewlan i Albert Codina), tindran una nova oportunitat de jugar i gaudir del bàsquet més pur, en l'únic partit de la franja matinal a Lluïsos. A la tarda, el Sènior B femení rebrà la visita del CB Alisos (16 hores). A continuació el Júnior blanc masculí jugarà amb el CE Laietà (17:45 hores). Per últim, el Júnior blau masculí s'enfrontarà amb el CB Santa Coloma (19:30 hores).

Diumenge només jugaran els equips sèniors al Pavelló Comellas. El Sènior B masculí té un partit molt important a nivell de classificació davant el CB Cabrera, ja que l'equip visitant ocupa la posició immediatament inferior a la dels blaus. En cas de victòria, l'equip dirigit per Jonathan Vicente deixaria a dues victòries a l'equip situat en posicions de descens directe. A continuació jugarà el Sènior A femení amb el CB Lleida (17:45 hores). L'equip entrenat per Gerard Sanchez intentarà trencar amb la ratxa de dues derrotes consecutives i aconseguir sumar una victòria que les apropi al seu objectiu, aconseguir mantenir la categoria sense necessitat de jugar unes fases de descens. Per últim, el Sènior A masculí rebrà al CB Granollers amb la intenció de sumar una victòria que permeti als blaus mantenir-se a dalt de tot de la classificació.

A fora, dissabte al matí jugarà l'Infantil femení a camp del CN Sabadell (13 hores). L'equip entrenat per Oscar Marquilles està realitzant una molt bona temporada a nivell de treball i millora, i la dificultat amb la que es troben cada cap de setmana als partits els obliga encara més a seguir creixent com a equip. A la tarda el Sots 21 masculí jugarà a la pista del CB Parets (17:30 hores), amb la intenció de trencar la mala ratxa de 5 derrotes consecutives.

Diumenge jugarem dos partits: el Cadet blau femení visitarà la pista del SESE (12:15 hores), mentre que el Júnior femení jugarà al camp del Gramenet BC (18:30 hores).

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


24 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page