top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 15-16 desembre


Aquest cap de setmana és la última jornada de l'any pels equips de competició. En total jugarem 20 partits, 11 a casa i 9 a fora.

D'entre tots els partits que jugarem aquest cap de setmana, els més destacats són els que disputaran els nostres sèniors el diumenge 16/12 al Pavelló Comellas. El Sènior B masculí s'enfrontarà al Bàsquet Arbúcies (16 hores) en un partit importantissim per a la classificació, ja que els de la Selva són rivals directes a la classificació. En cas d'aconseguir la victòria, l'equip entrenat per Jonathan Vicente aconseguiria sortir de les places de descens directe, el que suposaria encarar les festes de Nadal amb optimisme i entusias-me, tenint en compte l'inici de temporada de l'equip.

A continuació, el Sènior A femení rebrà la visita del Joviat (17:45 hores), el segon classificat, en un duel en que una victòria permetria a les blaves mantenir-se a la part alta de la classificació i retallar distàncies amb els equips capdavanters. Per últim, el Sènior A masculí disputarà el derbi de Copa Catalunya davant el Vedruna de Gràcia (19:30 hores). L'equip dirigit per Carles Rofes voldrà posar-se de "10" davant els veïns i aconseguir una victòria que els permetria afrontar la pausa nadalenca amb un impressionant balanç de 10-1.

A casa, estrenarà la jornada el Preinfantil femení i ho farà amb un altre derbi, també contra el Vedruna de Gràcia (11 hores). Seguidament, el Cadet blanc femení rebrà la visita del Santa Caterina de Siena (16 hores). A la tarda, el Sènior B femení buscarà mantenir la segona posició guanyant a l'UE Horta (16 hores). a continuació, torn dels dos Júniors masculins: el blanc rebrà a l'UE Gaudí (17:45 hores) i el blau al CB Calella (19:30 hores).

El diumenge, els més matiners seran els jugadors del Premini masculí que jugaran amb l'equip més fort del grup el Jesús Maria Sant Andreu (9:30 hores). Després serà el torn del Mini blanc masculí que rebrà al CB Sagrat Cor (11 hores). Per últim, el Mini blau masculí jugarà amb el CE Laietà (12:30 hores). A la tarda, els esmentats partits dels equips Sèniors al Pavelló Josep Comellas.

A fora, el Preinfantil masculí haurà de matinar per jugar a camp del Jesuïtes Casp (9:15 hores). Una hora més tard, s'iniciarà el partit entre el Bàsquet Draft Femení i l'Infantil femení. Al migdia, tres partits. El Cadet blau masculí visitarà la pista del Sant Ignasi (12 hores). Pràcticament al mateix temps, l'Infantil masculí jugarà al pavelló del CB prat (12:15 hores). Poc després, el Mini blau femení jugarà al camp del CB Roser (12:30 hores). A la tarda, un únic partit, el que jugarà el Júnior femení a la pista del Diagonal mar Front Marítim (19 hores).

Pel que respecte al diumenge, el primer en jugar serà el Cadet blanc masculí al camp del Sagrat Cor Sarrià. Després serà el torn del Cadet blau femení que es desplaçarà fins a Mollet (12:30 hores). Per últim, tancant la jornada de partits fora de casa, el Sots 21 masculí visitarà la pista de l'UE Horta (17:45 hores).

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


29 visualizaciones0 comentarios
bottom of page