top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 13-14 octubre


Aquest cap de setmana, degut a que és pont, només juguen els equips de competició, a excepció del Cadet blau femení i l'Infantil femení.

A casa, només es jugaran partits el dissabte. Estrenarà el cap de setmana l'Infantil femení, que jugarà a les 11 hores amb el CB Tarragona. La tarda, en canvi, serà completa. A les 16 hores jugarà el Cadet blau femení amb el Salle Ploms Reus. A continuació (17:45 hores) el Júnior femení rebrà al CE Escola del Carme. Per últim, el Sots 21 s'enfrontarà al Lima Horta Bàsquet (19:30 hores).

A fora, destaquen els dos derbis del barri amb l'UE Claret. El primer, el jugarà el Júnior blanc masculí el dissabte a la tarda (17:30 hores) al pati del Col·legi Claret. El segon, el jugarà el Sènior B masculí el diumenge al matí (12:30 hores) al Pavelló Esportiu Claret.

A la tarda de dissabte també jugarà el Júnior blau masculí. L'equip entrenat per Albert Roman visitarà la pista del CB Blanes (19:30 hores). El diumenge a la tarda, compartiran horari els dos sèniors A (18 hores). El masculí jugarà a "La Nau", la pista del CB Grup Barna; mentre que el femení visitarà el CB Lliçà d'Amunt.

Per últim, tancant els partits del cap de setmana, el Sènior B femení jugarà al camp del CB CIC (18:30 hores).

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


43 visualizaciones0 comentarios
bottom of page