top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 11-12 maig


Aquest cap de setmana jugarem un total de 22 partits, 9 a casa i 13 a fora.

A casa, a primera hora de dissabte no jugarà ningú, per tant, estrenarà la jornada el Preinfantil femení una mica més tard de l'habitual, davant el CB Salle Horta (11 hores). A continuació, jugarà el Cadet blanc femení amb el SA Súria (12:30 hores). A la tarda, pleno de partits: el Cadet blau masculí jugarà amb el Sant Ignasi (Cadet blau masculí), el Júnior femení tancarà la temporada amb Lestonnac (17:45 hores) i el Sots 21 masculí jugarà l'últim partit de l'any davant el Círcol catòlic Badalona (19:30 hores).

El diumenge, en horari poc habitual per ells, el Júnior blau masculí s'enfrontarà a l'UER Pineda de Mar (9:30 hores) amb la intenció de deixar sentenciada la permanència a Interterritorial. Seguidament, el Mini blanc femení jugarà amb el Sant Gervasi (11 hores). Les companyes del Mini blau femení seran les últimes en jugar, amb el CB ROser (12:30 hores).

Al Pavelló Josep Comellas el Sènior A femení jugarà l'últim partit de la temporada a casa davant el CE Sant Nicolau. El que sobre el paper és un partit intranscendent per l'esdevenir de l'equip (recordem que ja van aconseguir la permanència directe fa dues setmanes i que no tenen opcions de lluitar per l'ascens), es convertirà, sense cap mena de dubte, en el partit més especial de la temporada. La capitana de l'equip, marina Badàs, es retirarà a final de temporada. Des del club, li volem agrair les 20 temporades que ha passat als Lluïsos de Gràcia i esperem que s'ompli el pavelló per donar-li un calorós, proper i sincer agraïment per tots aquests anys al club!

A fora, la jornada començarà abans de l'habitual, i per partida doble, ja que tant el Mini blau femení (Lestonnac, 18:30 hores) com el Mini blanc masculí (Sant Ramon Nonat, 19:30 hores) jugaran divendres.

El dissabte, els més matiners seran els jugadors de l'Infantil masculí, que jugaran el derbi del barri amb el CB Pedagogium (9 hores). Poc després. s'iniciarà el partit del Mini blau masculí i el CBVV (9:30 hores). Al migdia, el Preinfantil masculí visitarà la pista del CE Laietà (12 hores), mentre que el Sènior B femení jugarà l'últim partit de la temporada a camp de l'UE Barberà (12:30 hores). A la tarda, coincidència horària a les 16 de la tarda entre el Júnior blanc masculí (Manyanet Sant Andreu) i el Cadet blanc masculí (UE Horta).

Diumenge, a primera hora del matí (9 hores) jugarà el Premini masculí a camp del CB Sant Pep i l'Infantil femení al pavelló de l'UE Claret. A la tarda, el Cadet blau femení es desplaçarà fins a Esplugues (16 hores). A les 18 hores, el Sènior A masculí jugarà un partit molt important amb el CEB Girona (18 hores) per determinar en quina posició acaben la fase regular -si segons o tercers- i, per tant, si tindran camp a favor o no als quarts de final d'ascens a Lliga EBA. Pràcticament a la mateixa hora s'iniciarà el partit del Sènior B masculí a camp de l'UE Montgat (18:30 hores), l'últim de lliga, tot i que no de la temporada, ja que per davant els hi quedarà l'exigent repte de les fases de descens per intentar mantenir la categoria de Primera Catalana.

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


36 visualizaciones0 comentarios
bottom of page