top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 10-11 novembre


Tornen els partits de promoció després del pont. En total jugarem 22 partits, 11 a casa i 11 a fora.

A casa, destaca el doble derbi del barri que jugarem diumenge amb el CB Pedagogium: primer el Premini masculí (9:30 hores) i després el Mini blanc masculí (11 hores). A continuació Jugarà el Mini blau masculí amb Escola Ipsi (12:30 hores) en un dels quatre partits que jugarem amb ells aquest cap de setmana. A la tarda, i tancant els partits de diumenge, el Júnior femení rebrà a primera hora de la tarda a Lluïsos al Gramenet BC. A la mateixa hora, però al Pavelló Comellas, el Sènior A femení s'enfrontarà al Joventut Badalona.

Pel que respecte a dissabte, seran les noies del Preinfantil femení les encarregades d'estrenar la jornada, amb el seu partit amb l'AE Les Corts Ubae (9:30 hores). Seguidament jugarà l'Infantil femení amb el Samà Vilanova (11 hores) i, per últim, el Cadet blanc femení amb l'Escola Ipsi. Per la tarda, l'equip ÀCIDH Lluïsos de Gràcia rebrà al Grup Barna Màgics (16 hores). A continuació, el Cadet femení jugarà amb el CB Cornellà (17:45 hores). Per últim, el Sots 21 intentarà trencar la mala ratxa sumant una important i necessària victòria davant el CB Parets.

A fora, destaca la primera trobada que jugaran els nens i nenes de l'Escola de Bàsquet aquesta temporada (11 hores). Serà, ni més ni menys, que contra l'Escola del Barça. Il·lusió, ganes i emoció estaran garantides en aquesta trobada dels més petits i petites de la casa. Abans, a primera hora del matí, farem una doble visita al pavelló de l'Escola Ipsi: el Cadet blanc masculí (9 hores) i el Preinfantil masculí (10:30 hores). El Mini blau masculí visitarà la pista de la Salle Bonanova i, tancant els partits del matí, derbi del barri amb l'UE Claret disputat per l'Infantil masculí (12:30 hores). A la tarda, coincidència horària del Júnior blanc masculí (CE Laietà, 18 hores) i el Sènior B femení (CB Alisos, 18 hores), on aquestes últimes buscaran sumar una nova victòria que les mantingui invictes a la categoria

Diumenge, l'únic partit del matí el jugarà el Júnior blau masculí a la pista del CB Narcís. Per la tarda, dos plats forts. El Sènior A masculí visitarà la pista del CB Granollers amb la condició de líder del Grup 1 de Copa Catalunya (16 hores). Mentre que el Sènior B masculí seguirà intentant sumar la seva primera victòria al camp del CB Cabrera (18:30 hores).

Us recrodem que a l'inici del nostre web trobareu un cartell alternatiu de partits, ordenat per hores. D'aquesta manera, podeu buscar la franja horària en la que us agradaria anar a mirar un partit i podreu veure quins partits es juguen.

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


46 visualizaciones0 comentarios
bottom of page