top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 1-2 desembre


Aquest cap de setmana es jugaran un total de 21 partits, 8 a casa i 13 a fora.

A casa inaugurarà la jornada del cap de setmana l'Infantil masculí davant el BC Sant Joan Despí (9:30 hores). A continuació jugarà l'Infantil femení amb la Salle Ploms Reus (11 hores) i l'últim partit del matí el disputarà el Cadet blanc masculí amb el Lima-Horta Bàsquet (12 hores). A la tarda de dissabte tan sols un partit, el que jugarà el cCadet blau masculí amb el Creu Alta Sabadell 16 hores).

El diumenge li tocarà al Júnior femení matinar, ja que jugaran a primera franja (9 hores) davant l'UESC. Seguidament el torn dels dos minis femenins: el blanc jugarà amb el Bàsquet Nou Barris (11 hores) i el blau amb el Joventut les Corts (12:30 hores). A la tarda, de nou un sol partit, el que disputarà el Sots 21 masculí davant el Grup Barna, partit important per classificació i que comportarà una situació peculiar, ja que durant una estona veure'm com a jugador rival al Víctor Artiaga, entrenador del Mini blau masculí.

A fora, qui més matinarà seran les jugadores del Preinfatil femení, que visitaràn la pista del CB Gavà (9 hores). Poc després, a l'escola de la Salle Bonanova s'iniciarà el partit del Mini blau masculí (9:30 hores). A les 10 del matí els més petits de la casa, els jugadors del Premini masculí, jugaran el derbi del barri amb el Vedruna Gràcia. Gairebé al mateix temps (10:15 hores) el Mini blanc masculí jugarà a la pista del Jesús Maria Sant Andreu. A les 11 tindrà lloc la primera trobada d'escoles de bàsquet dels equips del barri en la sisena edició de la festa Teixint Connexions. Els més menuts i menudes podran gaudir així d'una nova oportunitat de jugar partits amb els altres clubs veïns, una gran oportunitat per fer amics i jugar a l'esport que més ens agrada! L'últim partit del matí el jugarà el Cadet blanc femení a la pista del CN Sabadell (12:15 hores).

A la tarda, comparteixen horari (16 hores) el Júnior blau masculí, que disputarà un partit important a la pista de les Escolàpies de Figueres, i el Cadet blau femení, que es desplaçaran fins a Tarragona per jugar al camp del CB Morell. Entrada la tarda, el Júnior B masculí visitarà la pista del CB Roser (17:30 hores). Pràcticament al mateix moment (17:45 hores) començarà el partit del Sènior B masculí, que buscarà sumar la seva segona victòria en lliga al poliesportiu del CB Ipsi, després de l'anhelat triomf la setmana passada.

Diumenge només tres partit. Al matí l'únic en jugar serà el Sènior A masculí, que visitarà el pavelló de l'UE Mataró, un partit que reeditarà la final viscuda l'any passat a la Final a 4 de Primera Catalana. A la tarda, torn dels dos Sènior femenins. El B jugarà al camp del Bàsquet Pia Sabadell, mentre que l'A anirà a Mollet a jugar contra el Sant Gervasi.

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


35 visualizaciones0 comentarios
bottom of page