top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Ple de victòries

Gran cap de setmana pels nostres sèniors que van aconseguir un ple de victòries en els seus respectius enfrontaments. El Sènior B masculí viu un moment molt dolç i va aconseguir dissabte la segona victòria consecutiva en lliga al superar al CB Cerdanyola per 52 a 57. L'equip dirigit per Jonathan Vicente, amb pràcticament tot l'equip al complert, ja començat el 2019 amb molta força aconseguint 3 victòries en els últims quatre partits. Amb aquest gran balanç, els blaus s'han acostat als equips de la zona de promoció, primer objectiu de l'equip a hores d'ara. Malauradament, encara no està res fet i caldrà seguir treballant i lluitant com fins ara per aconseguir anar escalant posicions.

El Sènior A masculí es va cobrar la mateixa víctima, el CB Cerdanyola, i va aconseguir una important victòria que permet mantenir-se a la part alta de la classificació i, a més, trencar la mala ratxa de dues derrotes consecutives. Els jugadors de Carles Rofes, van realitzar un partit molt seriós i van acabar imposant-se per 56 a 61. A més, amb la incorporació de Rafa Nache -que assegura experiència, treball i lideratge a l'equip- el Sènior A masculí suma un nou efectiu a l'espera del retorn dels lesionats d'Alejandro Vallina i Marcos Abrines.

El Sènior A femení va aconseguir superar per 32 a 52 a domicili a l'AE Minguella, últim classificat. Les dues meitats del partit van ser molt diferents. Mentre que a la primera part les blaves van ser capaces de pressionar tota pista i castigar a les de Badalona, aconseguint un marcador molt favorable a la mitja part (6-32). A la segona part, les jugadores de Gerard Sanchez es van deixar anar una mica, el que va impedir que deixessin de portant el ritme del partit i la defensa zonal rival va complicar molt el joc ofensiu de les blaves (26-20).

Per la seva banda, el Sènior B femení va guanyar al Ramón Llull per 39 a 62. L'equip dirigit per Roger Aznar, tot i sortir adormit, va guanyar amb claredat, aconseguint trencar així la mala ratxa de dues derrotes consecutives. El partit, marcat pels 40 minuts de defensa zonal plantejats per l'equip local, va obligar a les blaves a circular amb velocitat la pilota, tot i que va faltar una mica de intenció en les penetracions. Destacar el debut de l'Andrea Muñoz, jugadora del Cadet blau femení.

Pel que fa a al resta de partits, el Sots 21 masculí va perdre a casa per 70 a 81 davant l'UBSA, el líder invicte. Tot i la derrota, l'equip de Lluís Valero va plantar cara durant tot el partit, realitzant un partit molt seriós, que demostra les capacitats que té aquest equip.

El Júnior blau masculí va perdre a la pista del Bàsquet BAM per 71-64 com a conseqüència d'errors que a aquestes alçades de la temporada ja no haurien de s'haurien de cometre ni els jugadors se'ls podrien permetre. Les jugadores del Júnior femení també van perdre, en el seu cas a Lluïsos davant el SESE (37 a 39). Tot i la derrota, l'equip es va retrobar amb l'actitud competitiva que ha de caracteritzar a l'equip. A més, la millor notícia va ser el retorn de la Judith Aguilar, després de la seva llarga de lesió del genoll.

El Cadet blau femení va jugar un gran partit a casa davant el Tarragona Bàsquet. Després del partit d'anada on no hi va haver color, dissabte les noies van lluitar i competir com mai, aconseguint un gran premi final, que evidencia l'evolució i millora de l'equip. Per la seva banda, les noies de l'Infantil femení van jugar, també a casa, amb el Gramenet CB, en un partit on les blaves van exhibir estones de molt bon bàsquet, sobretot a la primera part.

El Preinfantil masculí va jugar el derbi del barri amb el Vedruna Gràcia Bàsquet el partit avançat de la jornada 5 que va ser d'allò més igualat. A més, el dia anterior van jugar un partit amistós amb el Bàsquet Martinenc.