top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

La permanència, a tocar

El Sènior A femení va aconseguir un importantíssima victòria a camp del SESE per 44 a 62, que deixa la permanència a Primera Catalana pràcticament sentenciada amb tres victòries i average de distància a l'equip perseguidor a falta de tan sols quatre partits pel final de la lliga regular. Les jugadores dirigides per Gerard Sanchez sabien de la importància del partit i van començar el partit fort, especialment Berta Villaró, amb dos triples als 7 primers minuts. S'arribava al final del primer quart amb les blaves per davant al marcador (12-20). El segon quart, el més fluix sense dubte de tot el partit, la cistella semblava haver-se fet petita i no hi havia manera d'anotar. Tan sols dos bàsquets de Núria Vinyeta anotats en aquest quart, mentre que les locals anaven al descans amb força després d'anotar tres triples, l'últim sobre la botzina, que capgiraven el marcador (25-24. A la represa, les blaves van donar a la cara, i van tornar al camí del principi del partit, a base de grans defenses. Les interiors Sandra Perez i Laia Burgues van liderar el camí a la segona meitat, fent palesa la seva superioritat física i transformant-la en punts (8punts i 13 punts respectivament). Al final, victòria amplia en un partit molt treballat i en el que les blaves deixen pràcticament sentenciat l'objectiu de continuar la temporada vinent a Primera Catalana.

Pel que fa a la resta de partits, l'Infantil femení va jugar el derbi del barri amb l'UE Claret. El partit va anar de menys a més, sent els tres últims quarts els que vam jugar i competir millor, quan les blaves van aconseguir pujar el nivell defensiu i aguantar els 1c1. En atac, es va poder veure la transferència del treball de tir de les darreres setmanes als entrenaments, aconseguint ficar tirs molt xulos i veient a totes les jugadores intentar-ho.

El Cadet blau femení va jugar el diumenge a la tarda a la pista del Samà Vilanova. El partit va ser una mica més gris del que ens tenen acostumades les blaves i, al final, els despistes i el desencert van acabar passant factura. Que ens serveixi per seguir treballant amb més ganes que mai i amb l'objectiu d'intentar allargar com més millor la temporada per créixer al màxim.

El Júnior blau masculí va sumar una victòria a camp de Les Franqueses per un clar 62 a 80. El partit, que a priori podia ser trampa al tractar-se dels últims classificats i ser prèvia de Setmana Santa, va ser controlat de principi a fi pels blaus. Amb la victòria, l'equip dirigit per Albert Roman arriba a la xifra de 10 victòries, una més que els seus dos perseguidors (Safa Claror i el CB Sant narcís) i es troba a la meitat de la classificació.