top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 27-28 de gener


Oportunitat ideal per anar a veure i gaudir amb els petits de la casa i el futur pròxim del club. I és que aquest cap de setmana només disputaràn partits els equips de promoció. Els equips de competició gaudiràn així d'una jornada de descans, degut a que ja han finalitzat la primera volta de les seves respectives lligues.

A casa jugarem cinc partits, tots ells en horari de matí. El Premini mixt tornarà a jugar després de descansar el cap de setmana passat i ho farà a les 9:30 hores contra el Manyanet Sant Andreu. A les 11 hores, serà el torn del Cadet femení, que jugarà el derbi contra el Sagrada Família Claror, en el que serà el partit destacat de la jornada. Els dos equips venen en molt bones dinàmiques, el que fa preveure un gran partit,

El diumenge matí serà territori dels nens: començarà el Premini masculí contra l'UB Llefià (9:30 hores), després el Mini blanc masculí contra Sant Gervasi (11 hores) i, per últim, el Mini blau masculí vs Bàsquet Sitges (12:30 hores).

A fora tindrem sis desplaçaments. Els més matiners seràn el Cadet blanc masculí (10:30 hores al camp de Creu Alta Sabadell) i l'Infantil blanc masculí (10:45 hores al camp del CB Santa Coloma). El Mini femení haurà de desplaçar-se fins a Cubelles per jugar el seu partit a les 11 hores. Mentre que el Preinfantil femení, a la mateixa hora, haurà d'anar a la pista del FC Martinenc Bàsquet.

Diumenge a les 12:15 hores l'Infantil femení buscarà seguir allargant el bon moment de joc a la pista de l'UE Horta. L'Infantil blau masculí serà l'encarregat de tancar els partits del cap de setmana amb el seu desplaçament a Mollet, on jugarà a les 17:30 hores.

Molta sort a tots/es i bon bàsquet! 🏀


31 visualizaciones0 comentarios
bottom of page