top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

El Sènior B masculí torna a guanyar


Molt bones notícies aquest cap de setmana pels interessos del Sènior B masculí que va aconseguir dissabte a la tarda una gran victòria a camp del CB Tona per un ajustat 55-60. Tot i les baixes, l'equip entrenat per Jonathan Vicente va donar la cara i a base d'orgull, treball i bon bàsquet van aconseguir sortir triomfadors de Vic. A més, ho van fer aconseguint el bàsquet average a favor el que suposa que en cas d'empat els blaus es situarien per davant a la classificació. Aquest fet pot acabar resultant clau ja que ara mateix el CB Tona és l'equip immediatament per sobre dels blaus i ocupa la posició de fase de descens amb camp a favor, mentre que els Lluïsos ocupen plaça de fases de descens amb camp en contra.

Les bones notícies van seguir diumenge al matí quan el Sènior A masculí va sumar una nova victòria al derrotar al Ciutat Vella per 67 a 77. L'equip dirigit per Carles Rofes no li va passar factura l'horari matinal poc habitual en ells, al contrari, ja que els blaus van sortir més concentrats que mai: parcial favorable de 12-25 al primer quart amb 5 triples anotats. Adrià Ruiz de Azúa va estrenar la trentena de manera increïble i es va regalar un pràcticament immaculat 4 de 5 en triples. L'activitat defensiva dels blaus va impedir qualsevol reacció local i amb la victòria segueixen líders del Grup 1 de Copa Catalunya, empatats amb el CB Roser.

A Reus, malauradament, no es va poder seguir amb la ratxa victoriosa dels sèniors ja que el Sènior A femení va caure derrotat per un ajustat 54-52 al camp del Manyanet Reus. Un bàsquet sobre la botzina de les locals, després d'una decisió arbitral polèmica referent al temps de possessió, va suposar un cop dur per a les blaves que, tot i la irregularitat en el seu joc, havien aconseguit igualar el partit a l'últim minut.

El Sots 21 masculí va perdre a casa davant el CB Ramon Llull per 44 a 54 en un mal partit nostre, sense circulació de pilota davant i permeten anotar amb facilitat. La millor notícia va ser el retorn a les pistes del Víctor Cordón un any i mig després de la seva lesió del genoll.

El Junior blau masculí va aconseguir una victòria molt important a la pista del Basquet Sant Gervasi per 53 a 64. El bon inici de partit sumat a l'entrega i treball de tots durant els quaranta minuts va permetre als blaus sumar una victòria contra un rival directe a la classificació. Els companys del Júnior blanc masculí també van aconseguir una victòria, en el seu cas al camp del CB Grup Barna per 51 a 77 en un partit complet en què tots els jugadors van sumar.

El Júnior femení va aconseguir per fi el premi tant desitjat després de moltes jornades sense aconseguir-ho. L'equip de Guillem Lloberas va guanyar amb claredat a Lluïsos al Tecla Sala per 67 a 45. Molt bon partit col·lectiu que fa justícia a la feina feta. Felicitats noies!

El Cadet blau femení segueix en un moment molt dolç i ho va allargar aquest cap de setmana davant el Jac Sants, en un partit en que les blaves van estar molt sòlides en defensa, fet que els va permetre recuperar pilotes i poder córrer al contraatac. Les companyes del Cadet blanc femení van realitzar, el dia anterior, un partidàs davant el Femení Osona. Tot i començar fredes, l'equip dirigit per Àlex Miró va aconseguir ficar-se al partit al segon quart. A partir d'aquí, màxima igualtat, fins al punt d'haver-se de disputar dues pròrrogues, amb premi final! Agrair a la Maria Gay, judadora de l'Infantil femení, per l'ajuda.

El Cadet blanc masculí va jugar a camp del Sant Josep Obrer un partit on, tot i la diferència física amb els locals, els blaus es van emportar molt aprenentatge dels conceptes treballats durant la setmana.

El Preinfantil femení va jugar a casa amb el BC Sant Joan Despí un partit on es van veure coses molt interessants i on els entrenadors van acabar molt contents de com havia anat. Tot i això, encara ens queda molt camí per recòrrer.

El Mini blau masculí va jugar a la pista del Sant Andreu Natzaret un partit on es va poder apreciar la feina de la setmana, però ens va faltar intensitat i constància. Els companys del Mini blanc masculí van jugar a camp del Bàsquet AESE un partit on es van veure accions molt xules i coses treballades als entrenaments.

El Mini blau femení va jugar a casa amb Lestonnac un partit que vam començar desconnectades, però a partir del segon període es van posar les piles en tots els aspectes. Agrair a la Clara i la Sayen, del Mini Blanc, per l'ajuda. El Mini blanc femení va jugar també a Lluïsos però amb el BC Sant Joan Despí. Gran partit en què totes les jugadores van sumar i van voler ser protagonistes. Les entrenadores van acabar molt contentes de l'actitud i les ganes!

Per últim, el premini mixt va jugar el derbi del barri amb el Safa Claror en el que va ser partit difícil pels nostres i en el que ens va costar força encistellar. Seguim treballant per créixer i millorar!


67 visualizaciones0 comentarios
bottom of page