• Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 9-10 març


Aquest cap de setmana es jugaran un total de 22 partits, 11 a casa i 11 a fora.

A casa, dissabte serà un dia ple de partits. Estrenaran la jornada les jugadores del Mini blau femení davant Lestonnac (9:30 hores). Seguidament les jugadores de l'Infantil femení jugaran amb l'AB Salle Tarragona (11 hores). Per últim, el Cadet blanc femení jugarà amb el Femení Osona (12:30 hores). A la tarda, de nou totes les franjes ocupades. A les 16 hores l'Acidh Lluïsos de Gràcia rebrà al Fedamar Joventut de Badalona (16 hores). A continuació, el Júnior femení s'enfrontarà al BC Tecla Sala (17:45h). L'equip de Guillem Lloberas intentarà trencar la mala ratxa de derrotes i sumar una victòria que serveixi com a injecció de moral. Per últim, el Sots 21 masculí rebrà al Ramon Llull (19:30 hores).

Diumenge al matí començarem amb un derbi del barri entre el Premini Mixt i el Safa Claror (9:30 hores). Després, es produirà un fet sorprenent, ja que els tres següents partits els jugarem amb el mateix club: el CB Sant Joan Despí. Primer el Mini blanc femení (11 hores), després el Preinfantil femení (12:30 hores) i finalment el Cadet Blau masculí (16 hores). L'últim partit del cap de setmana el jugarà el Cadet blau femení amb el Jac Sants (17:45 hores).

A fora, els més matiners seran els jugadors del Premini masculí, que jugaran a camp del Joventut les Corts (9 hores). A partir d'aquí, tindrem partits cada 30 minuts. El Preinfantil femení visitarà la pista del CN L'Hospitalet, el Mini blanc masculí jugarà al camp de l'AESE (11 hores), l'Infantil masculí jugarà al camp del Gramenet BC, el Cadet blanc masculí visitarà la pista del CB Sant Josep i el Mini blau masculí es desplaçarà fins al pavelló del Sant Andreu Natzaret. A la tarda, un sol partit, el del Sènior B Masculí amb el CB Tona, però de gran importància per a la classificació, per mantenir-se a les posicions de fases de descens i per acostar-se a l'equip de Vic, situat immediatament després a la classificació.

Diumenge al matí jugaran el Júnior blau masculí a Mollet (Sant Gervasi, 12 hores) i el Sènior A masculí a Barcelona (Ciutat Vella, 12:30 hores). A la tarda, el Júnior blanc masculí jugarà a La Nau amb el Grup Barna (16:15 hores). Tancant els partits del cap de setmana com a visitants, el Sènior A femení es desplaçarà fins a reus per intentar sumar una victòria davant el Manyanet reus (18:45 hores).

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀

#totssomblaus


24 vistas