top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Prèvia 23-24 febrer


Aquest cap de setmana es jugaran 21 partits, 10 a casa i 11 a fora.

A casa, estrenaran els partits del cap de setmana a Lluïsos el Mini blanc masculí amb el seu partit amb Sant Ramon Nonat (9:30 hores). A continuació, els companys del Mini blau masculí jugaran amb el Club de Bàsquet Vilanova del Vallès (11 hores). L'últim partit de la franja del matí el jugarà el cadet blanc masculí amb el UE Horta (12:30 hores). A la tarda, el Cadet blau masculí jugarà amb el Lima-Horta Bàsquet (16 hores). Seguidament, el Sots 21 masculí rebrà a l'AE Minguella, en un partit en que l'equip entrenat per Lluís Valero intentarà trencar la ratxa de dues derrotes consecutives (17:45 hores). Per últim, a les 19:30 hores, el Júnior femení s'enfrontarà al A. Basquet Bufalà.

Diumenge tornarem a tenir el matí ple de partits. El primer el jugarà el Premini masculí amb el CB Sant Josep (9:30 hores). Després serà el torn de l'Infantil masculí que jugarà el derbi del barri amb el CB Pedagogium (11 hores). Per últim, el Preinfantil masculí jugarà amb el CE Laietà (12:30 hores). A la tarda, l'únic i últim partit del cap de setmana a Lluïsos, el que jugarà l'Infantil femení amb el BF Viladecans (16 hores).

A fora, els més matiners seran les jugadores del Preinfantil femení que jugaran a la pista del CB Salle Horta (9:30 hores). Al migdia, el Cadet blau masculí visitarà la pista del Sant Ignasi (12 hores) i poc després s'iniciarà el partit entre el Mini blau femení i el CB Roser (12:30 hores). A la tarda, el Sènior A masculí jugarà al camp de l'UE Horta, partit que ens farà reviure l'enfrontament viscut la temporada passada en el triangular per accedir a la Final a 4 de Primera Catalana. Per últim, el júnior blau masculí es desplaçarà a Mataró per jugar el seu partit en horari nocturn (21:15 hores).

Pel que respecte a diumenge, el Mini blanc femení jugarà a camp del Sant Gervasi (10:30 hores). Gairebé a la mateixa hora, el Cadet Blanc femení visitarà la pista del SA Súria (11 hores). A la tarda, el Júnior blanc masculí jugarà a camp del CB Guinardó. Ja entrada la tarda, concretament a les 19:30 hores, jugaran simultàniament els altres tres sèniors. El Sènior B masculí té un més que complicat desplaçament ja que s'enfrontarà als líders, el Sant Gervasi. El Sènior A femení intentarà seguir allargant la ratxa de victòries i sumar la tercera consecutiva a camp del CB Nou Esplugues. Per últim, el Sènior B femení, que no es pot permetre cap derrota si vol mantenir al segona posició, jugarà un important partit a la pista de l'AE Minguella, cinquenes classificades però a tant sols una victòria de distància.

Molta sort a tots i totes i bon bàsquet! 🏀


40 visualizaciones0 comentarios
bottom of page