top of page
  • Foto del escritorBàsquet Lluïsos de Gràcia

Nadal de bàsquet!


Aquestes vacances de Nadal no hem parat. I és que fins a 7 equips han participat en diferents tornejos.

Els dies 27, 28 i 29 de desembre, l'Infantil masculí i l'Infantil femení van participar al #TBIsafaclaror, el torneig organitzat pel Bàsquet Safa Claror. Les noies van seguir amb competint de valent jugant amb equips d'Inteterritorial com el Basket Almeda, el Joventut de Badalona, Joviat o els mateixos organitzadors, el Safa Claror. Per la seva banda, els nois entrenats per Carles Roman van gaudir d'allò més i van aconseguir un gran tercer lloc, només superats pel CE Gaudí i l'UE Claret.

En les competicions individuals, vem guanyar-ne tres! La Jana Ruiz el 'Territori 6,25', l'Aina i la Clàudia el 'Two ball' i el Nil Majench 'El repte'. A més, l'Infantil femení va rebre el premi del torneig al 'Fair Play' i el Jan Canal, de l'Infantil masculí, va guanyar el premi al millor passador!

El 29 i 30 de desembre els minis masculins i femenins van participar al #TorneigMolinetBQ organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol. Els dos equips comptaven amb jugadors i jugadores de primer i segon any barrejats, una bona experiència per cohesionar. El mini masculí es va enfrontar contra dos molt bons equips, el CB Sant Pep i el BM Viladecans. Mentre que el mini femení també va jugar contra dos equips forts, el Sant Gabriel Ripollet i el CEJ l'Hospitalet.

El dia 4 de gener el Júnior femení i el cadet blanc femení van participar al III Torneig Femení del CB Castelldefels. Les júniors es van enfrontar amb l'AE Boet Mataró, l'AB Bufalà i les amfitriones, el CB Castelldefels. Pel que fa a les cadets, també van jugar amb les amfitriones, a més del CB Sant Josep Obrer i el CB Tona. Ambdós equips van aprofitar el dia tant intens per començar a preparar la tornada a la competició.

Per últim, el dia 5 de gener, a víperes de l'arribada dels Reis, el Mini blau masculí va participar al Torneig de Reis organitzat per l'UE Claret. L'equip entrenat per Víctor Artiaga va jugar dos partits, amb el CE Laietà i l'UE Claret.


64 visualizaciones0 comentarios
bottom of page