top of page

18è Campus
Bàsquet Lluïsos de Gràcia

Ja tornem a tenir en marxa els preparatius per celebrar el 18è Campus de Bàsquet de la secció! Un cop més, tindrà lloc a La Granja, a Santa Maria de Palautordera, del diumenge 2 al dijous 6 d’abril.  

 

El preu total del Campus és de 240 €, el qual es descomptarà en tres rebuts de 80€ durant els mesos de març, abril, i maig. Els germans/es, com sempre, tindran un descompte de 20 €. A l’anada les famílies haureu de portar els/les vostres fills/es fins a la casa. A la tornada hi haurà un servei d’autocar a la vostra disposició que deixarà els i les participants a la Plaça Joanic.

18e_campus_LLG-web.jpg

El bàsquet serà el protagonista del campus però sense oblidar-nos d’altres activitats més lúdiques i per totes les edats. Tot plegat, dinamitzat i organitzat pel millor equip de persones que podríem tenir: els entrenadors i les entrenadores de la nostra secció!


Podeu inscriure-us al formulari que trobareu a continuació fins el dijous 23 de febrer. Compte perquè les places son limitades! Això sí, per tirar endavant amb el Campus hem de ser un mínim de 60 participants. Us recordem que el campus és obert a tots els jugadors/es des de Pre-Mini i fins a Júnior de 2n any. Aquesta any, els i les júniors donaran un cop de mà als responsables amb els equips més petits. 

Una vegada tanquem les inscripcions farem una reunió per donar-vos informació més detallada. Tot i així, si teniu qualsevol dubte o consulta ens podeu escriure a basquet@lluisosdegracia.cat.
   
Esperem als vostres fills i filles amb tota la il·lusió! 💙

Inscripcions 18è Campus – 2023

arrow&v
arrow&v
Tornada amb autocar (dj. 6/4)

La inscripció s'ha realitzat amb èxit. En uns dies contactarem amb tu per donar-te més detalls. Gràcies!

Les inscripcions al Campus estan tancades. Si vols contactar amb nosaltres fes un mail a basquet@lluisosdegracia.cat

Ancla 1
17e_campus.jpg
bottom of page